logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

سیدمحمدحسین طباطبایی:

کیفیت در فعالیت‌های قرآنی حرف اول را می‌زند/ ورود فعالان حوزه تربیتی به فضای مجازی

کیفیت در فعالیت‌های قرآنی حرف اول را می‌زند/ ورود فعالان حوزه تربیتی به فضای مجازی
نابغه قرآنی جهان اسلام با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های قرآنی بیش از بُعد کمیت اهمیت دارد، گفت: مناطق محروم، که فضا و نیروی انسانی لازم ندارند، نیازمند توسعه شعبات مؤسسات قرآنی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سیدمحمدحسین طباطبایی، نابغه قرآنی جهان اسلام، در گفت‌وگو یی از زنجان، اظهار کرد: مؤسسه جامعة‌القرآن کریم و اهل‌بیت(ع) به مدت ۲۰ سال است که فعالیت خود را در کشور آغاز کرده و ۱۴ سال سابقه فعالیت در استان زنجان دارد که تعداد شعبه‌‌های آن در استان به ۴۰ شعبه رسیده است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به اینکه مدارس ابتدایی با نام امام حسن مجتبی(ع) وابسته به مؤسسه جامعة‌القرآن کریم فعالیت می‌کنند، بیان کرد: استان زنجان سابقه خوبی در موضوعات قرآنی و مؤسسات فعال در این حوزه دارد، اما برای رسیدن به نقطه مطلوب و آرمانی باید گستره فعالیت‌ها را، چه در بعد کمی و چه در بعد کیفی، ارتقا بخشید. 
نابغه قرآنی جهان اسلام ادامه داد: برای بهبود عملکرد بخش قرآنی، باید مستمر روش‌های مختلف و متنوع در آموزش و همین‌ طور جذب عامه مردم را به‌ کار بگیریم و از نظرات کارشناسان و افراد متخصص استفاده کنیم. 
وی با اشاره به اینکه از استان زنجان افراد نخبه‌‌ای از گذشته تاکنون داشته‌ایم که در مجامع بین‌المللی به اجرای برنامه پرداختند و در مسابقات قرآنی حائز مقام‌های برتر شدند، تصریح کرد: افرادی که در بازه‌ زمانی خاصی به کشورهای مختلف اعزام می‌شوند، افتخاری برای استان و کشورند. 
این کارشناس دینی با اشاره به اینکه مؤسسه جامعة‌القرآن کریم در کشور ۸۰۰ شعبه دارد، یادآور شد: اکنون کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های قرآنی بیش از بُعد کمیت آن اهمیت دارد، اما توسعه شعب به مناطق محروم نیز در دستور کار است که این کار به فضا و نیروی انسانی متخصص نیاز دارد. 
وی تربیت آموزش‌دهندگان و نیروی انسانی متخصص در بخش‌های مختلف قرآنی برای بهره‌مندی علاقه‌مندان از کلاس‌های حضوری را مهم خواند و افزود: در مکان‌هایی که امکان دایر کردن کلاس حضوری نیست یا مربی متخصص وجود ندارد یا کلاس‌ها غیرحضوری و تلفنی است. 
نابغه قرآنی به فضای مجازی اشاره کرد و گفت: این فضا احتیاج به مدیریت و برنامه‌ریزی دارد، چرا که دشمنان با صرف هزینه‌های گزاف برنامه‌های مخربی را برای مسلمانان، ایرانی‌ها و افراد متدین طرح‌ریزی کردند تا دین، مذهب و اعتقادات مردم را از بین ببرند. 
طباطبایی در پایان بیان کرد: فعالان حوزه‌های تربیتی و دینی باید با برنامه‌ریزی، روش‌های جذاب و کلام منطقی و دندان‌شکن به این فضا ورود کنند و در این برهه حساس و خطیر برای تبلیغ مباحث دینی از فضای مجازی بهره ببرند. 

,
,
,
,
,
,
,

منبع:ایکنا
انتهای پیام

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه