اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

حلقه‌های انقلابی شکل گرفته در فضای مجازی حرف حق را به گوش جهان برسانند/ افشاگری راه مقابله با فتنه دشمن در سال 98

حلقه‌های انقلابی شکل گرفته در فضای مجازی حرف حق را به گوش جهان برسانند/ افشاگری راه مقابله با فتنه دشمن در سال 98
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: سپاه‌های عظیم شکل‌گرفته در بستر فضای مجازی با بصیرت افزایی می‌تواند حرف حق را به گوش جهانیان برساند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد کریمی قدوسی در حاشیه بازدید از نخستین گردهمایی فعالان فضای مجازی بسیج خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار صبح توس اظهار کرد: حضور جوانان نسل دوم و سوم، بخصوص در عرصه فضای مجازی که به وسعت نظام بین‌الملل تعریف‌شده است، گر چه روزهای اولش در حال سپری کردن است، ولی اگر بخواهیم شباهت سازی کنیم این رویداد را با روزهای آغازین دفاع مقدس؛ به همین شکل جوانان آن زمان در قالب هسته‌های مقاومت ۵ نفره و یا گروه ۲۲ نفره جمع می‌شدند درحالی‌که هیچ قدرتی از نظر تیپ و قرارگاهی وجود نداشت، باقدرت جلو دشمن می‌ایستادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,


وی ادامه داد: نتیجه حضور آن بسیجیان تشکیل سپاه‌های عظیم و ماندگار شد، قطعاً هرکدام از این هسته‌های فعال در عرصه فضای مجازی، در آینده نزدیک تبدیل به سپاه‌های بزرگ سایبری خواهند شد و نتیجه این حضور تولید محتوای غنی نشئت‌گرفته از فرهنگ انقلابی، اسلامی و ایرانی خواهد بود و این خود زمینه برای آشناییت بیشتر جهان با مکتب اسلام و تشیع می‌شود.

سپاه‌های شکل گرفته در فضای مجازی حرف حق را به گوش جهانیان برسانند

,
,
,
, سپاه‌های شکل گرفته در فضای مجازی حرف حق را به گوش جهانیان برسانند,

کریمی قدوسی ضمن تأکید به بصیرت افزایی در فضای مجازی تصریح کرد: سپاه‌های عظیم شکل‌گرفته در بستر فضای مجازی با بصیرت افزایی می‌تواند حرف دین و اسلام که حرف حق است را به گوش جهانیان برساند و این خود زمینه‌ای است برای به‌زانو درآوردن دنیا و ابرقدرت‌ها چون قدرت اسلام بر خواسته از منطق، فرهنگ و اخلاق است.
 

,
,

هم‌افزایی رمز موفقیت در فضای مجازی است

, هم‌افزایی رمز موفقیت در فضای مجازی است,

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی هم‌افزایی در فضای مجازی را رمز موفقیت در این بستر دانست و اذعان کرد: موفقیت در این فضا حاکی از سازمان‌دهی، انسجام، هم‌افزایی و گروهی است و آن‌هم از ناحیه جوانانی که دارای تفکر بسیجی هستند بی‌شک پیروزی‌هایی که در آینده به دست خواهد آورد که به‌مراتب از پیروزی‌های ۸ سال دفاع مقدس بالاتر باشد.

,

 

,

افشاگری راه مقابله با فتنه دشمن در سال 98

, افشاگری راه مقابله با فتنه دشمن در سال 98,

وی افزود: تمامی فتنه‌های امروز و یا فتنه‌ها و برنامه‌هایی که در سال ۹۸ می‌خواهد اتفاق بیفتد و همچنین فتنه‌هایی که در ۸۸ و ۷۸ اتفاق افتاد، فتنه‌هایی که در صدر اسلام به وجود آمد برای مواجهه با همه این فتنه‌ها و به گفته امیرالمؤمنین(ع) فقط با افشاگری آن‌ها را خنثی کرد.

وی در ادامه به نقش افسران جنگ نرم در مواجهه با فتنه‌های پیش رو پرداخت و خاطرنشان کرد: راه مقابله با فتنه‌ها افشاگری و اطلاع‌رسانی به‌موقع است همان‌طور که رهبر معظم انقلاب در جمع مردم قم فرمودند؛ آن مردک، امید بسته که ایران ۴۰ سالگی انقلاب نخواهند دید، و برای این امید خود پروژه طرح‌ریزی کرده بودند؛ لذا در این حرکت رهبری ایران آن افق دوردست را دید دشمن را کاملاً شناخت و با همان سبک امام علی علیه‌السلام ( افشاگری فتنه) عمل کردند.
 

,
,
,
,

مسئولی که خلاف سوگند خود عمل کند خیانت کرده است

, مسئولی که خلاف سوگند خود عمل کند خیانت کرده است,

کریمی قدوسی مسئولانی که خلاف سوگند خود عمل کرده‌اند را غاصب دانست و اظهار کرد: آنچه ممنوع است بداخلاقی است از کلمات توهین‌آمیز نباید استفاده کرد، کلیدواژه خیانت باید به کلیدواژه فرهنگ سیاسی تبدیل می‌شود و اگر مسئولی خلاف سوگند خود عمل کرد خیانت کرده است. آیت‌الله مکارم شیرازی وقتی‌که روحانی حجاب را زیر سؤال برد گفت خلاف سوگند شرعی ریاست جمهوری بوده است.

وی به بیانات مقام معظم رهبری در جمع نمایندگان ادوار مختلف مجلس پرداخت و اذعان کرد: در دیدار خردادماه مقام معظم رهبری با نمایندگان و در سه دوره‌ای که من نماینده مجلس هستم بالاترین درخواست ایشان از نمایندگان موضع‌گیری انقلابی است، امسال کار را تمام کردند حکم را برای شورای نگهبان دادند، بررسی صلاحیت‌ها واجب است امام مسلمین فرمود شما نمایندگان که اکنون سوگند خوردید که از استقلال و حقوق مردم دفاع کنید اگر انقلابی موضع‌گیری و عمل نکنید نمی‌توانید به این سوگند وفادار باشید در این صورت نشستن روی صندلی‌های مجلس بر شما جایز نیست یعنی از روز بعد هر نماینده به‌حکم و فتوا عمل نکند غاصب است، زیرا که قسم به قرآن خورده‌ایم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ضمن اعلام رضایت از انسجام جوانان انقلابی خراسان رضوی به وظیفه این جوانان در قبال زیاده‌خواهی و حرکت خلاف مطالبات رهبری برخی نماینده و مسئولان پرداخت و اذعان کرد: باید جوانان به‌دوراز توهین و با جرئت و جسارت و با هنر خود ورود کنند و انحرافات را تذکر دهند با هنر نقادانه و بعضاً طنزپردازی، انسجام و بینش سیاسی، وحدت نیروهای انقلابی در خراسان رضوی در تراز قابل قبولی است و یکی از بهترین استان‌ها است این قضاوت کارشناسی می‌کنیم، زیرساخت‌های استان یک زیرساخت کامل دینی مذهبی و فرهنگی و بعد اقتصادی و مسائل دیگر است

کریمی قدوسی خاطرنشان کرد: حرکت‌های که در این رویداد دیدم نشانگر حضور باقدرت و منسجم شما جوانان حکایت دارد و قطعاً آثار آن در منطقه و بین‌الملل دیده خواهد شد هر مقدار بینش و آگاهی مردم بالاتر رود، خطرات کمتری کشور و منافع مردم را تهدید می‌کند و همه‌چیز درگرو فرهنگ است و فرهنگ همان دین است.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه