logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

دانا گزارش می‌دهد:

یک استقلال امیدوارکننده برای نیم فصل دوم/ از گونکالوس و منشا تا 2 بازیکن جوان/ امیدواری شفر برای قهرمانی در لیگ هجدهم

یک استقلال امیدوارکننده برای نیم فصل دوم/ از گونکالوس و منشا تا 2 بازیکن جوان/ امیدواری شفر برای قهرمانی در لیگ هجدهم
وینفرد شفر در ۴، ۵ هفته پایانی نیم فصل با چند برد پیاپی استقلال را در رده پنجمی لیگ و با شش امتیاز اختلاف نسبت به صدر، شرایطی بهتری نسبت به آغاز فصل پیدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خروج همزمان پنج بازیکن از دفاع، خط میانی و خط حمله استقلال باعث نگرانی هواداران این تیم شده بود که دوباره استقلال به اوایل لیگ هجدهم که نمایش خوبی نداشت بازگردد. وینفرد شفر در ۴، ۵ هفته پایانی نیم فصل با چند برد پیاپی استقلال را در رده پنجمی لیگ و با شش امتیاز اختلاف نسبت به صدر، شرایطی بهتری نسبت به آغاز فصل پیدا کرد. روح اله باقری، الحاجی گرو، مرتضی تبریزی و مارکوس نویمایر در گلزنی ناموفق بودند چون بیش از سه چهارم گل‌های این تیم در نیم فصل اول را مدافعان یا هافبک‌های استقلال به ثمر رساندند و یکی از گل ها مقابل تراکتور هم گل به خودی مدافع این تیم بود. با نگاهی به بازیکنان تازه وارد استقلال به نظر می رسد این تیم مشکلی در فاز تدافعی نداشته باشد و می تواند امیدوار به ترمیم خط حمله خود باشد. جذب مهاجمان تیم امید استقلال که عنوان قهرمانی این فصل لیگ امیدهای پایتخت را از آن خود کردند از جمله ورودی‌های تهاجمی آبی پوشان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

زکریا مرادی و معراج پورتقی هر یک با ۲۱ و ۱۹ گل زده تقریباً در همه مسابقات برای تیم امید استقلال گلزنی کردند. اسماعیل گونکالوس مهاجم گینه‌ای پرتغالی فصل قبل پاختاکور با ۱۶ گل زده در ۳۱ بازی هم یکی دیگر از خریدهای استقلال در فاز تهاجمی بود. ایسما (لقب گونکالوس) فصل قبل پس از هم تیمی برزیلی اش با ۱۷ گل زده دومین گلزن برتر لیگ ازبکستان شد. البته او ۹ گل از ۱۶ گل را از روی نقطه پنالتی برای پاختاکور به ثمر رسانده ولی به هر حال گلزن تر از الحاجی گرو با آمار تنها ۹ گل زده در ۳ سال گذشته است. آیاندا پاتوسی هم هافبکی گل ساز که البته خوب هم گل می‌زند. به نظر می رسد پاتوسی می‌تواند جانشین خوبی برای سرور جپاروف باشد. بازگشت محسن کریمی و داریوش شجاعیان دو عنصر تهاجمی دیگر هستند که قبل از آسیب دیدگی در ترکیب اصلی قرار داشتند. امید نورافکن بازیکن قرضی استقلال پس از یک نیم فصل سکونشینی در شالروا بلژیک به استقلال بازگشته و در خط هافبک توپ می زند.

,

شفر در فاز تدافعی، پژمان منتظری، روزبه چشمی، وریا غفوری و آرمین سهرابیان را در اختیار دارد و مهدی رحمتی هم در نیم فصل با ثبت کلین شیت های متوالی آمار خوبی از خود به جا گذاشت که در نیم فصل دوم هم می تواند نقطه قوت آبی پوشان در درون دروازه باشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه