اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بازسازی ۲۲ هزار واحد مسکونی مددجویان با کمک مردم البرز/ تعامل گروه های جهادی در تعمیر ۱۵۰ واحد

بازسازی ۲۲ هزار واحد مسکونی مددجویان با کمک مردم البرز/ تعامل گروه های جهادی در تعمیر ۱۵۰ واحد
مدیرکل کمیته امداد البرز گفت: 28 درصد صدقات واریزی‌ های شهروندان البرزی صرف تامین هزینه تعمیر مسکن می‌ شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، محمد محمدی فرد گفت: طی چهل سال اخیر 22   هزار واحد مسکونی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان تعمیر و بازسازی‌ شده است که حدود   ۵۰   درصد هزینه‌ های آن از صدقه‌ های مردم البرز به کمیته امداد و مابقی از بودجه دولتی تأمین‌ شده است.
 
مدیرکل کمیته امداد البرز با اشاره به خدمات این نهاد به خانوارهای مددجو در زمینه خرید، ساخت و تعمیر مسکن افزود: طبق برنامه تسهیم صدقات برای رفع نیازهای متنوع مددجویان   ۲۸   درصد از مجموع صدقه‌ های واریزی مردم البرز به صندوق‌ های صدقات صرف تأمین هزینه تعمیر مسکن و مابقی با سهم معین صرف هزینه درمان، کمک‌ های موردی معیشتی، جهیزیه و امور تحصیلی خانوارهای تحت حمایت می‌ شود.
 
وی با اشاره به اینکه برای تعمیر مسکن مددجویان از ظرفیت گروه‌ های جهادی نیز استفاده می‌ شود افزود: از ابتدای سال جاری   ۱۵۰   واحد مسکونی مددجویی در تعامل با مرکز نیکوکاری سپاه و توسط گروه‌ های جهادی بسیج سازندگی تعمیر و بازسازی‌ شده است.
 
محمدی فرد اصلی‌ ترین نیاز خانوارهای ایرانی را مسکن و سرپناه عنوان کرد و گفت:   ۲۲   هزار واحد مسکونی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد البرز طی سال‌ های فعالیت این نهاد تعمیر و بازسازی‌ شده است که حدود   ۵۰   درصد هزینه‌ های آن از صدقه‌ های مردم البرز به کمیته امداد و مابقی از بودجه دولتی تأمین‌ شده است.
 
وی   بابیان اینکه حدود   ۶۰   درصد واحدهای مسکونی تعمیر شده در شهر کرج و سایر واحدها در شهرهای فردیس، ساوجبلاغ، نظرآباد، کمال شهر، محمدشهر، ماهدشت، اشتهارد، طالقان است یادآور شد: معرفی خانوارهای تحت حمایت به ادارات برق، گاز و آب و فاضلاب برای بهره‌مندی از انشعابات رایگان نیز ازجمله خدمات بخش مسکن و ساختمان کمیته امداد است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک, تیتریک,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
 
انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه