اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم مازندران در خبرگان رهبری:

عده‌ای اسرار به تصویب پالرمو و لوایح استعماری دارند/دولت رهنمودهای رهبری را جدی نگرفت

عده‌ای اسرار به تصویب پالرمو و لوایح استعماری دارند/دولت رهنمودهای رهبری را جدی نگرفت
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به موضوع بررسی لایحه پالرمو و fatf در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: نباید اسرار به تصویب پالرمو و لوایح استعماری داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله علی معلمی صبح امروز در هفدهیمن یادواره شهدای روستای لالیم و شهدای مدافع حرم میاندورود با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و با بیان اینکه در طول تاریخ بعضی از پیامبران موفق شدند حکومت تشکیل دهند، اظهار کرد: قدرت‌های استکباری همواره در طول تاریخ با اغفال آحاد جامعه در صدد شکستن حاکمیت دینی بودند.

وی با تاکید بر اینکه این انقلاب به رهبری عبد صالح خداوند در تاریخ اسلام و تشیع کم‌نظیر و بی‌نظیر بود، افزود: کسی که در عرفان مرتبه والایی و در فقه و اصول دست قوی داشته باشد و در سیاست و اداره امور و ایجاد یک تحول عظیم در جامعه برای ساقط کردن یک حکومت طاغوتی وابسته به شیطان بزرگ اقدام کند مانند امام یا نداشتیم یا نادر بودند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ادعای تشیع داشتن بسیار راحت است، خاطرنشان کرد: چون اگر ادعای تشیع از امام علی(ع) را دارند راحت آن امام را تحریف می‌کنند کما اینکه در روزگار خودمان دم از امام راحل زدن بسیار راحت است و خیلی از سیاسیون دم از خط امام می‌زنند چون امام نیست که بگوید حرف مرا غلط معنا می‌کنید و اندیشه مرا وارونه برای مردم جلوه می‌دهید.

دین زیر سایه ولایت کامل می‌شود

معلمی تصریح کرد: اگر پیروی از خط امام صادقانه باشد باید تابع خلف صالح امام یعنی رهبری باشیم.

وی تاکید کرد: دین زیر سایه ولایت کامل می‌شود همان‌طور که رسالت پیامبر با معرفی امام علی(ع) به‌عنوان جانشین و ولی مردم کامل شد.



امام جمعه قائم‌شهر گفت: کسی که می‌خواهد خداوند را بندگی کند بدون امام عاقل حاضر به بیراهه خواهد رفت و بندگی او بی‌فایده است، امام عادل حاضر در زمان غیبت حجت خداوند بر خلق است.

معلمی با اشاره به حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال، گفت: اگر ترامپ این همه تلاش نمی‌کرد برای فاصله انداختن بین ملت و نظام شاید حضور مردم عادی جلوه می‌کرد اما عداوت دشمنان باعث شد که رهبری اشاره ویژه‌ای داشته باشند که باعث شد به اعتراف دوست و دشمن حضور مردم گسترده‌تر باشد.

دولت رهنمودهای رهبری را جدی بگیرد

وی افزود: امروز با این حضور دولت باید دلگرم‌تر باشد که چه پشتوانه‌ای دارد و مردمی که در روستاهای کوچک و بزرگ این همه شهید دادند آیا سختی‌ها را تحمل نمی‌کنند؟ چرا دولت رهنمود رهبری را جدی نگرفت.



معلمی با بیان اینکه امروز یک عده می‌گویند چرا رهبری آن زمان جلوی مذاکره را نگرفتند باید بدانند که یک عده در آن زمان همه مشکلات کشور را گره زده بودند به مذاکره و به مردم گفتند که می‌خواهیم مشکلات کشور را حل کنیم اما نمی‌گذارند، اظهار کرد: رهبری از امام علی(ع) بالاتر نیست که در جنگ صفین خناسان گفتند که معاویه در برابر قرآن تسلیم شد اما نفهمیدند که قرآن باید دست امام ناطق باشد و با فشار و هجمه و تهدید امام علی(ع) را مجبور به پذیرش حکمیت کردند.

وی با اشاره به موضوع بررسی لایحه پالرمو و fatf در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: نباید اسرار به تصویب پالرمو و لوایح استعماری داشته باشند.




دولت این همه به مذاکره ننازد

وی با اشاره به اینکه ما دوست داریم دولت موفق باشد، افزود: آن ایامی که به مذاکره این همه بها می‌دادند گفتم که مذاکره کنید اما این همه به مذاکره ننازید و این همه اشتیاق نشان ندهید شما هر چه بیشتر اشتیاق نشان دهید دشمن بیشتر حریص می‌شود.

معلمی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم مسلمان بمانیم و پیرو اهل بیت باشیم باید فکر دفاع داشته باشیم که جوانان و جامعه ما داشتند اما داشتیم ربا زده می‌شدیم، تصریح کرد: وقتی مدیران بالای 30 میلیون حقوق بگیر داشته باشیم جامعه به سوی تجمل سوق داده می‌شود.

دستگاه‌های فرهنگی وصیت نامه امام(ره) را تکثیر و توزیع کنند

وی تاکید کرد: هر سال که 22 بهمن و سالگرد امام(ره) می‌آید فرصتی است برای بازنشر وصیت امام ولی متاسفانه دستگاه‌های فرهنگی ما وصیت نامه امام را برای مردم تکثیر نمی‌کنند، اگر مردم بخوانند طلب‌کار می‌شوند چون امام سفارش می‌کرد که ساده زیست باشید، تشریفات نداشته باشید، جامعه مشکل دارد و فکر اقشار ضعیف جامعه باشید.



معلمی با تاکید بر اینکه به فضل الهی ماهیت انقلاب ما عوض نشد، خاطرنشان کرد: اگر برسیم به جایی که تخلف عادی شود و جامعه پذیرای تخلف باشد آن می‌شود انحراف.

امام جمعه قائم شهر در پایان با بیان اینکه نظام پذیرای ناپاک دستی نیست گفت: در بیانیه رهبری در گام دوم انقلاب بوده که پاک دستان زیاد هستند پس اگر جایی ناپاک دستی دیدید فکر نکنید که همه مثل آنها هستند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
, دین زیر سایه ولایت کامل می‌شود, دین زیر سایه ولایت کامل می‌شود,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
, دولت رهنمودهای رهبری را جدی بگیرد, دولت رهنمودهای رهبری را جدی بگیرد,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
, دولت این همه به مذاکره ننازد, دولت این همه به مذاکره ننازد,
,
,
,
,
,
, دستگاه‌های فرهنگی وصیت نامه امام(ره) را تکثیر و توزیع کنند, دستگاه‌های فرهنگی وصیت نامه امام(ره) را تکثیر و توزیع کنند,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه