اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل انتقال خون اصفهان خبر داد؛

مراجعه 155 هزار نفر به مراکز انتقال خون در 11 ماه گذشته/ افزایش نیاز به فرآورده های خونی به دلیل افزایش آمار حوادث در پایان سال

مراجعه 155 هزار نفر به مراکز انتقال خون در 11 ماه گذشته/ افزایش نیاز به فرآورده های خونی به دلیل افزایش آمار حوادث در پایان سال
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان بابیان اینکه کمبود خون در استان نداریم، گفت: مشکلی ازلحاظ تأمین خون و فرآورده‌های خونی برای مراکز درمانی استان نداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید زینلی در گفت‌وگو با صاحب نیوز بابیان اینکه ذخیره خون استان اصفهان در وضعیت خوبی قرار دارد، اظهار کرد: مراجعه‌کنندگان 11 ماه سال جاری به مراکز انتقال خون استان حدود 155 هزار نفر بودند که حدود 125 هزار نفر توانستند خون اهدا کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: 11 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو درصد افزایش مراجعه‌کنندگان داشته‌ایم، حدود 60 درصد از مراجعه‌کنندگان به مراکز انتقال خون استان افراد ثابت مراجعه‌کننده هستند.

,

وی افزود: حدود 97 درصد از افرادی که خون اهدا می‌کنند آقا و تنها سه دردصد خانم هستند؛ با توجه به رسیدن ایام آخر سال و گرفتاری‌های مردم برای خرید و خانه‌تکانی‌ها، مراجعات برای اهدای خون کمتر می‌شود.

,

زینلی بیان کرد: کمبود خون در استان نداریم و در بحث ذخیره خون در وضعیت خوبی قرار داریم اما به دلیل حوادث آخر سال مانند چهارشنبه‌سوری و تصادفات و ... از مردم استان درخواست مراجعه به مراکز انتقال خون استان برای اهدا ‌خون راداریم.

,

وی بابیان اینکه بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و بیماران برای موضوع ذخیره خون نگران نباشند که ما می‌توانیم تأمین کنیم، تصریح کرد: این اطمینان به دلیل اعتماد به مردم خوب اصفهان است و مشکلی ازلحاظ تأمین خون و فرآورده‌های خونی برای مراکز درمانی استان نداریم.

,

مدیرکل انتقال خون اصفهان خاطرنشان کرد: پایگاه‌های انتقال خون در شهرستان‌های نجف‌آباد، شهرضا، خوانسار و کاشان و مراکز اهدای خون در شهرستان‌های خمینی‌شهر، گلپایگان و نائین هم فعال هستند و در کلان‌شهر اصفهان، مرکز خواجو و عاشق اصفهانی پذیرای اهداکنندگان خون است و هرروز خون‌گیری دارند.

,

وی گفت: گروه خونی o مثبت فراوان‌ترین گروه خونی و گروه خونی AB منفی کمترین گروه خونی در سطح استان است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه