logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری:

علت نرسیدن آب به استان‌های همجوار، فعالیت‌های آبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیست

علت نرسیدن آب به استان‌های همجوار، فعالیت‌های آبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیست
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: این موضوع که علت نرسیدن آب به استان‌های همجوار را فعالیت‌های آبخیزداری چهارمحال و بختیاری عنوان می‌کنند کاملا غلط است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانبین نیوز؛ علی‌محمد محمدی معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این استان به مهد آب شهرت دارد اما متاسفانه با یک سری چالش‌ها برای مدیریت آبخوان مواجه است.

وی بیان داشت: آبخیزداری اقدامی چندمنظوره است و سه مرحله فعالیت آبخیزداری در این استان از گذشته تا به امروز انجام شده که باعث تقویت پوشش گیاهی شده است.

محمدی با بیان اینکه میزان فرسایش در کشور 16 تن بر هکتار است ادامه داد: در چهارمحال و بختیاری به دلیل شیب بالا، براساس میانگین مدل‌های مختلف فرسایش در سال 20 تن بر هکتار است.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اطلاعات غلطی که در فضای مجازی درخصوص فعالیت‌های آبخیزداری در این استان می‌دهند اشاره و تاکید کرد: این موضوع که علت نرسیدن آب به استان‌های همجوار را فعالیت‌های آبخیزداری چهارمحال و بختیاری عنوان می‌کنند کاملا غلط است.

وی ادامه داد: 83 بند خاکی در این استان احداث شده است که ارتفاع آن‌ها حداکثر تا هفت متر است، ظرفیت مخزن بندهای خاکی 13 میلیون مترمکعب است و اگر این مخازن حداکثر سه بار در سال پر و خالی شوند درمجموع 40 میلیون مترمکعب خواهد شد که نمی‌تواند از عبور 100 میلیون متر مکعب جلوگیری کند.

محمدی تاکید کرد: باید اطلاعات درست به مردم داده شود، چون طرح این مسائل و ارائه اطلاعات دروغ فقط با هدف تهییج افکار عمومی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه