اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سخنگوی شورای عالی اکران خبر داد:

آخرین تصمیمات برای اکران نوروز ۹۸/ فقط ۳ فیلم کمدی اکران می‌شود

آخرین تصمیمات برای اکران نوروز ۹۸/ فقط ۳ فیلم کمدی اکران می‌شود
سخنگوی شورای عالی اکران با اعلام نامزدهای نهایی اکران نوروز ۹۸، از فعالیت گروه آزاد اکران در سینماها از خردادماه ۹۸ خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی سرتیپی سخنگوی شورای عالی اکران در گفتگو با مهر ضمن اشاره به جلسه امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفندماه این شورا با موضوع اکران نوروزی ۹۸، گفت: این جلسه با حضور اعضای شورای عالی اکران به غیر از منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما برگزار شد. در این جلسه مساله اکران‌های نوروز ۹۸ و سرگروه‌های سینمایی مورد بررسی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۱۲ فیلم «غلامرضا تختی» به کارگردانی بهرام توکلی، «متریشیش و نیم» به کارگردانی سعید روستایی، «دیدن این فیلم جرم است» به کارگردانی رضازهتابچیان، «زیر نظر» به کارگردانی مجید صالحی، «تگزاس ۲» به کارگردانی مسعود اطیابی، «زندانی‌ها» به کارگردانی مسعود ده‌نمکی، «ایکس لارج» به کارگردانی محسن توکلی، «ژن خوک» به کارگردانی سعید سهیلی، «چهار انگشت» به کارگردانی حامد محمدی، «تیغ و ترمه» به کارگردانی کیومرث پوراحمد، «درخونگاه» به کارگردانی سیاوش اسعدی و «رحمان ۱۴۰۰» به کارگردانی منوچهر هادی نامزدهای اکران نوروز در سال ۹۸ هستند.

,

وی بیان کرد: با توجه به اینکه امسال ۷ گروه سینمایی خواهیم داشت، از بین ۱۲ فیلم اعلام شده تنها ۷ فیلم انتخاب می‌شوند که براساس قوانین، هر شرکت پخش تنها می‌تواند یک فیلم در این ترکیب اکران داشته باشد، همچنین تنها ۳ فیلم کمدی امکان اکران در نوروز را خواهند داشت.

,

سخنگوی شورای عالی اکران درباره سرگروه‌های سینمایی توضیح داد: سینماهای آزادی، استقلال، آستارا، فرهنگ، باغ کتاب، ایران و زندگی سرگروه‌های سینمایی سال ۹۸ را تشکیل می‌دهند که از این میان سینماهای کوروش و ماندانا دیگر سرگروه نیستند.

,

وی درباره ایجاد سرگروه آزاد بیان کرد: با توجه به اینکه در اکران نوروز ۷ فیلم در ۷ سرگروه اکران می‌شود، تا خردادماه گروه آزاد نخواهیم داشت که البته این گروه از خردادماه به سرگروه‌های سینمایی اضافه می‌شوند.

,

سرتیپی درباره برخی حواشی و اعتراضات فیلمسازان درباره اعمال شرط پر کردن فیلم جشنواره فجر برای حضور در اکران نوروزی تاکید کرد: هرچند مساله اولویت اکران برای فیلم‌هایی که در جشنواره فیلم فجر حضور داشتند، از ابتدا مطرح بود اما سعی کردیم در کنار فیلم‌های مهم جشنواره فیلم فجر، آثار دیگر را نیز ببینیم.

,

وی در پایان افزود: آئین‌نامه اکران ۹۸ نیز برای تأیید به سازمان سینمایی ارائه شده است که البته این آئین‌نامه با آئین‌نامه سال قبل تفاوت چندانی ندارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه