اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ساری عنوان کرد؛

برگزاری نمایشگاه بهاره در 5 شهر مازندران/ آغاز نمایشگاه بهاره ساری از 18 اسفند

برگزاری نمایشگاه بهاره در 5 شهر مازندران/ آغاز نمایشگاه بهاره ساری از 18 اسفند
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ساری از برگزاری نمایشگاه بهاره در 5 شهر مازندران خبر داد و گفت: نمایشگاه فروش بهاره ویژه بازار شب عید در ساری از روز شنبه 18 اسفندماه به مدت 10 روز برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، عباس رمدانی در گفت‌وگو با خبرنگار ما از برگزاری نمایشگاه بهاره در پنج شهر مازندران خبر داد.

وی افزود: برگزاری نمایشگاه بهاره در شهرهای ساری، بابل و آمل قطعی شده است و در دو شهر قائم‌شهر و نور در دست اجرا و مراحل پایانی قرار دارد.

نماینده اتاق اصناف ایران در مازندران ادامه داد: در سایر شهرهای مازندران که این نمایشگاه‌ها دایر نمی‌باشد، اقلام مورد نیاز مردم از طریق مشارکت واحدهای صنفی و فروش فوق‌العاده در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ساری خاطرنشان کرد: اقلام پر مصرف شب عید نظیر کیف، کفش، پوشاک، آجیل، شکلات، شیرینی و سایر ارزاق عمومی در این نمایشگاه‌ها عرضه خواهد شد تا ضمن دسترسی آسان‌تر به مایحتاج عمومی، کنترل قیمت و نظارت بر بازار نیز در شهرهای بزرگ به نحو شایسته‌تری انجام گیرد.

رمدانی با اشاره به برگزاری نمایشگاه بهاره با ظرفیت 300 غرفه در مرکز استان بیان کرد: نمایشگاه فروش بهاره ویژه بازار شب عید در ساری از روز شنبه 18 اسفندماه به مدت 10 روز برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: علاقمندان به بازدید از این نمایشگاه می‌توانند  همه روزه از ساعت 10 صبح الی 22 به محل برگزاری نمایشگاه واقع در کمربندی ساری-نکا، سالن وفاییان جنب ایران خودرو مراجعه کنند.

نماینده اتاق اصناف ایران در مازندران با بیان اینکه کلیه غرفه‌داران این نمایشگاه دارای پروانه کسب و بومی هستند؛ گفت: اقلام عرضه شده در این نمایشگاه، حداقل 10 تا 15 درصد زیر قیمت بازار بوده و سعی شده است تا با تعدیل قیمت‌ها، به تقویت قدرت خرید خانوار مساعدت شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه