اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

اتفاقات رخ داده در فرهنگسرای شهرکرد در تراز جمهوری اسلامی نبود/مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌طور جدی ورود کند

اتفاقات رخ داده در فرهنگسرای شهرکرد در تراز جمهوری اسلامی نبود/مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌طور جدی ورود کند
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه چیزی که این روزها در فرهنگسرای شهرکرد اتفاق افتاد، اصلا در تراز جمهوری اسلامی نبود گفت: این افراد باید از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بازخواست شوند و مؤاخذه جدی صورت بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ حجت الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری روز گذشته در آخرین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با اشاره به اینکه همگان باید نسبت به وقوع منکرها در جامعه حساس باشیم و اتفاقات چند روز گذشته در جشن گرامیداشت روز مهندس در فرهنگسرای شهرکرد اظهار کرد: راجع به منکرها حساسیت لازم را داشته باشیم، حساسیت‌ها مهم است، گاهی وقت‌ها گوشه و کنار منکرهایی صورت می‌گیرد که واقعا دردآور است، تکان‌دهنده است، چیزی که این روزها در فرهنگسرای شهرکرد اتفاق افتاد و کلیپش پخش شد اصلا در تراز جمهوری اسلامی و این استان و این مردم خوب و مردم غیور، مومن و متدین نبود.

وی افزود: یک دختر نوجوان را این طور بیاورند در برابر جمعیت و آن حالت زننده و آن مجری چقدر بد تشویق کرد و خیلی زننده بود، من نمی‌دانم این‌ها دنبال چی هستند و چرا حساسیت‌های لازم نسبت به این‌ها نشان داده نمی‌شود.

نکونام با تاکید بر اینکه از عوامل برگزاری این مراسم باید بازخواست شود تاکید کرد: فرهنگسرا حتما متولی دارد نمی‌دانم در این رابطه بعدش چه کردند، جناب آقای کارگران به‌عنوان متولی فرهنگسرا حالا درست است که آن‌جا را اجاره داده‌ بودند و طبعا به‌عنوان روز مهندس هم بوده اما آن کسی که باید بازخواست کنند از نظر ما مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی است که حتما باید جدی پیگیری شود و بازخواست شود و مؤاخذه جدی صورت بگیرد، اینجور منکرها منکرهایی نیست که نسبت به آنها بی‌تفاوت بود، بعضی‌ها دنبال این هستند که این مسائل را عادی کنند و آرام آرام اینجور مسائل ترویج شود و ارزش‌های نظام را بگیرند و ناهنجاری‌های این‌چنینی را حاکم کنند، خیلی باید مراقب بود.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه