logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر کل کمیته امداد البرز در جمع خبرنگاران:

کمک های مردمی جشن نیکوکاری در البرز از 8 میلیارد تومان گذشت/ صرف ماهیانه 800 میلیون تومان برای درمان مددجویان

کمک های مردمی جشن نیکوکاری در البرز از 8 میلیارد تومان گذشت/ صرف ماهیانه 800 میلیون تومان برای درمان مددجویان
مدیر کل کمیته امداد استان البرز گفت: در بخش درمان ماهیانه 800 میلیون تومان صرف درمان و هزینه های بستری و جراحی مددجویان می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  تیتریک، مدیر کل کمیته امداد استان البرز پیش از ظهر روز شنبه در مراسم تجلیل از یاوران رسانه ای محرومان با اشاره به اینکه مردم البرز ماهانه یک میلیارد تومان از طریق صنادیق صدقات کمیته امداد به نیازمندان کمک می کنند، گفت: متوسط کشوری دریافتی ایتام 230 هزار تومان است اما در استان البرز این رقم به 450 هزار تومان افزایش یافت. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک, تیتریک,
محمد محمدی فرد با تاکید بر اینکه در طرح اکرام ایتام و محسنین 26 هزار حامی ماهیانه یک میلیارد و 200 میلیون تومان به حساب ایتام و فرزندان تحت حمایت کمیته امداد واریز می کنند، افزود: در بخش درمان ماهیانه 800 میلیون تومان صرف درمان و هزینه های بستری و جراحی مددجویان می شود. 
,
 
,
وی اظهار داشت: امسال 2200 مددجوی فاقد شغل از طریق اعطای تسهیلات و کاریابی صاحب فرصت شغلی شدند و صف نوبت وام قرض الحسنه به صفر رسیده است، همچنین مددجویان به محض ارائه درخواست برای وام به صندوق امداد ولایت و بانک مهر معرفی خواهند شد. 
,
 
,
محمدی فرد تصریح کرد: امسال اقدامات اولیه برای بهره مندی 1980 خانوار مددجوی فاقد مسکن از ظرفیت مسکن مهر را انجام داده ایم که در سال 1398 نهایی خواهد شد. 
,
 
,
وی گفت: خانه دار شدن 47 مددجوی تحت حمایت و تعمیر هزار واحد مسکونی مددجویان با کمک خیران در 7 شهر استان البرز همه خانوارهای ایتام خانه دار شدند و در سال 98 یتیم فاقد مسکن نخواهیم داشت. 
,
 
,
محمدی فرد با اشاره به اجرای طرح مبین و خدمات ویژه و فوری به خانوارهای دارای وضع اضطرار بر اساس اولویت نیاز، افزود: امسال 7 هزار خانوار جدید با توجه به وضعیت اقتصادی اخیر کشور تحت حمایت این نهاد در البرز قرار گرفتند. 
,
 
,
وی به فعال سازی سرخوشه های خیر و احسان در زمینه های درمان، اشتغال، جهیزیه، سبد حمایت غذایی، اکرام ایتام و محسنین، فرهنگی، تحصیلی و ... به منظور گسترش نیکوکاری در لایه های جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه مراکز نیکوکاری از ۱۸ مرکز در سال 96 به ۵۳ مرکز نیکوکاری در سال 97 که هسته ای مردمی دارد و با مجوز کمیته امداد شکل گرفته است از جمله اقدامات دیگر این مجموعه است.  
 
مدیر کل کمیته امداد استان البرز در خاتمه با اشاره به اینکه با همت خیرین از ۲۴۵ خانوار یتیمی که تا اواسط سال ۹۶ فاقد مسکن بودند به ۸۷ خانوار رسیده ایم، خاطر نشان داشت: تا کنون بیش از 8 میلیارد تومان کمک های مردمی در قالب جشن نیکوکاری جمع آوری شده است.   
 
 
 
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه