logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  2. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  3. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  4. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  5. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  6. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  7. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  8. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  9. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  10. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  11. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  12. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  13. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  14. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  15. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  16. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  17. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  18. گسست میان ادعا و واقعیت
  19. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  20. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند

برخی افراد منتسب به دولت در بدنه ی اجرایی شهرستان شباهتی به دولت یازدهم ندارند

برخی افراد منتسب به دولت در بدنه ی اجرایی شهرستان شباهتی به دولت یازدهم ندارند
آنچه که ما در شهرستان شاهد آن هستیم شعار تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری است ولی در عمل حذف نیروهای ارزشی و انقلابی در دستور کار مسئولین شهرستان قرار داردکه شایسته است در این خصوص افرادی که مسئولیت دارند تغییر روش داده و خود را ملتزم عملی ولایت بدانند نه اینکه تنها با استفاده از شعار ولایتمداری اهداف خو خود را دنبال نمایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل پایگاه خبری تحلیلی نظریک از البرز؛ حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رسولی در جمع هادیان سیاسی در نشست سیاسی که در سپاه ناحیه نظرآباد برگزار شد ضمن گرامی داشت ایام الله هفته دفاع مقدس و حمایت از مواضع اصولی و منطقی روحانی رئیس جمهور محترم در نیویورک که با قاطعیت از حق ملت ایران و مواضع انقلاب دفاع کردندافزودند علی رغم مواضع اصولی رئیس جمهور ایران مشاهده کردیم که استعمار همچنان در دشمنی با ملت ایران ثابت قدم است و برای او فرقی ندارد که ایران تنها کشور دموکراتیک منطقه باشد یا نه،او با اساس انقلاب و نظام مشکل دارد و البته این مسئله برای ملت آزاده ایران اسلامی تازگی ندارد و ما سالها است با این نوع ادبیات آشنایی داریم و در مناسبتهای متفاوت مردم پاسخ در خورشأن آن سلطه گران خواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , پایگاه خبری تحلیلی نظریک از البرز؛,

نماینده ولی فقه در سپاه نظراباد افزود: که با روی کارآمدن دولت یازدهم هم در عرصه سیاست خارجی و هم داخلی تحولاتی شکل گرفت که برای نظام بسیار ارزشمند بود یکی از این تحولات کاهش تنش سیاسی در بین سران قوا و به تبع آرام گرفتن جو سیاسی در بین آحاد ملت بود ولی متأسفانه برخی از افراد نسبت به دولت در بدنه اجرایی شهرستان هیچ گونه شباهتی به دولت یازدهم ندارند ومدام در حال ایجاد تنش سیاسی و اجتماعی در شهرستان  به سر میبرند که لازم است در این خصوص هماهنگی بیشتری با دولت داشته باشند و صرفأ در زبان خود را مطیع دولت یازدهم معرفی نکنند .

,

وی در ادامه با اشاره به حمایت مقام معظم رهبری از دولت فرمودند:البته که همگان بر اساس فرامین بایستی مجری منویات امام حی خویش باشند ولی حضرت در فرمایشات خود ضمن حمایت دولت فرموده اند که نباید به نام اعتدال دنبال حذف نیروهای ارزشی و خوب الهی باشیم و بایستی از ظرفیت همه افراد استفاده نمود چرا که بنا به فرمایش مولایمان امام خامنه ای در مواقع خطر همین نیروهای خوب الهی هستند که سینه سپر می کنند و از انقلاب دفاع می کنند.
رسولی در ادامه افزودند: اما آنچه که ما در شهرستان شاهد آن هستیم شعار تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری است ولی در عمل حذف نیروهای ارزشی و انقلابی در دستور کار مسئولین شهرستان قرار داردکه شایسته است در این خصوص افرادی که مسئولیت دارند تغییر روش داده و خود را ملتزم عملی ولایت بدانند نه اینکه تنها با استفاده از شعار ولایتمداری اهداف خو خود را دنبال نمایند.

,
,

ایشان  با اشاره این مطلب که البته خداوند هم هیچ کس را تکلیف به مالایطاق نمی کند فرمودند: بنابرآنمثل معروف که ادمی مثل عکس می مانند اگر بیش از اندازه بزرگ شود خود را از دست خواهد داد شاید این افراد بیش از اندازه بزرگ شده اند که کیفیت ندارند.

,

انتهای پیام/ه

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه