اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تردد سالانه ۲۰ میلیون مسافر از خراسان شمالی/ تبدیل استان به قطب گردشگری در گرو ارتقا زیرساختهای حمل و نقل است

تردد سالانه ۲۰ میلیون مسافر از خراسان شمالی/ تبدیل استان به  قطب گردشگری در گرو ارتقا زیرساختهای حمل و نقل است
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: : براساس آمار ترددهای استان، سالانه 20 میلیون نفر از خراسان شمالی عبور می کنند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، علی کاظمی، معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی با اشاره به اینکه خراسان شمالی به عنوان یک استان معبر در مسیر دو قطب گردشگری خراسان رضوی و مازندران  قرار دارد، اظهارکرد:  براساس برنامه ریزی های انجام شده و پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری با ماندگاری زائران و مسافران می توان با ارائه خدمات گامی در جهت رونق گردشگری برداشته شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک,

کاظمی اضافه کرد: باتوجه به اینکه خراسان شمالی پتانسیل خوبی در وضعیت آب و هوا، تنوع قومیتی و آداب و رسوم، جاذبه های گردشگری، فرهنگی، تاریخی، طبیعی، صنایع دستی متنوع وغذا دارد می توان طی یک برنامه ریزی بلند مدت خراسان شمالی را به عنوان یک قطب گردشگری و استان مقصد تبدیل کرد. 
معاون گردشگری استان برای تبدیل خراسان شمالی به یک قطب گردشگری به توسعه زیرساختهای فناوری و اطلاعات، جاده ای، حمل و نقل و توسعه شهرها و مبلمان شهری، حفظ بناهای تاریخی اشاره کرد و گفت: با همکاری دستگاه های مرتبط در کارگروه گردشگری استان ذیل شورای برنامه ریزی  با بهره مندی از برنامه های کوتاه مدت و تبدیل آن به اتفاقات درازمدت  استان خراسان شمالی را به استانی مقصد تغییر دهیم.
کاظمی خاطر نشان کرد: فعالیت اقامتگاه های بومگردی در استان در جذب مسافران و گردشگران خارج از استان موفق بوده اند.
وی تعداد اقامتگاه های بومگردی فعال در استان را 32  واحد اعلام کرد و گفت: این واحدها مقوله ای جدید در گردشگری کشور است اما باتوجه به اینکه با ذائقه و سلیقه گردشگران داخلی و خارجی همخوانی دارند، به سرعت توانسته در حوزه گردشگری کشور و همچنین استان خراسان شمالی جایگاه اش را پیدا کند.
کاظمی با اشاره به اینکه اقامتگاه های بومگردی با تمایزی که در ارائه خدمات از جمله ساختار بومی و سنتی و غذاخوری ها و قیمت مناسبی که دارند جذاب هستند، گفت: در این حوزه باید دقت شود تا با پایین آوردن کیفیت از کمیت آن کاسته شود.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه