logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

​نماینده مردم خاش و میرجاوه در مجلس خبر داد:

خسارت 100درصدی سیلاب به بخش های کشاورزی و آبخیزداری/ دیوارهای حفاظتی باغات تخریب شد

خسارت 100درصدی سیلاب به بخش های کشاورزی و آبخیزداری/ دیوارهای حفاظتی باغات تخریب شد
نماینده مردم خاش و میرجاوه در مجلس شورای اسلامی گفت: سیلاب اخیر به صورت 100 درصد به بخش های کشاورزی و آبخیزداری مناطق سیل زده در حوزه شهرستان های خاش و میرجاوه خسارت وارد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی کرد در گفتگو با عصرهامون اظهار کرد: در استان سیستان وبلوچستان دو منطقه بحرانی به دلیل وقوع سیلاب داشتیم که تنها در حوزه شهرستان خاش و میرجاوه به ویژه در حاشیه تفتان، تمندان، سنگان، تمین، ریگ ملک و تهلاب شاهد خسارت 100 درصدی سیلاب و بارندگی های شدید به بخش کشاورزی بودیم.

وی افزود: متاسفانه علیرغم اینکه حجم خسارات بسیار زیاد بود اما برخی از محورهای مواصلاتی پس از حدود 2 هفته در حال بازگشایی است که حضور کمرنگ ستاد بحران در این خصوص به وضوح احساس شد و این گونه به نظر می رسد آمار و اطلاعات به مدیران مستقر در زاهدان به درستی ابلاغ نمی شود.

به گفته کرد؛ همچنین باران شدید و سیلاب به طور 100درصدی به دیوارهای حفاظتی باغات و مزارع مناطق سیل زده میرجاوه، تمین، تهلاب، سنگان، ایرندگان، بخش مرکزی خاش، ریگ ملک و... خسارت زد و آنها را تخریب کرد و کشاورزان این مناطق نیازمند اعتبارات کافی و زودهنگام از سوی دولت هستند.

وی ادامه داد: همچنین 100درصد آبخیزداری مناطق تفتان، تمین، خارستان، سنگان و جون آباد و.. که شامل پشته های خاکی و بندهای سیمانی و ملاتی است نیز به دلیل سیلاب تخریب و خسارت زیادی دید اما متاسفانه در این بخش نیز با کوتاهی از سوی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مواجه شدیم که هیچ اقدام موثری نکرده و حتی گزارش خسارات را نیز تهیه نکرده اند.

وی به سیلاب اخیر در منطقه سیستان نیز اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه امکانات و لوازم ستاد بحران در این منطقه نیز کافی نیست و با توجه به قرار گرفتن سیستان در معرض سیلاب بزرگ، لازم بود تا تجهیزات و خودروهای مکانیکی سنگین در محل مستقر میشد و نسبت به لایروبی رودها و بازگشایی مسیرها اقدام می کردند که این امر محقق نشد و اگر امروز تلفات انسانی گزارش نشده تنها ناشی از امداد غیبی و لطف خداوند بوده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
, ،,
,
,
,
, :,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه