به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سیفالله فرزانه ظهر امروز در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد خدمات سفر مازندرن از اقامت 10 میلیون و 883 هزار و 941 نفر شب مسافر در مازندران طی بازه زمانی 27 اسفندماه سال گذشته تا پایان روز نهم فروردین 98 خبر داد.
وی افزود: تعداد 121 فقره پروانه اقامتگاه بومگردی نیز صادر شده است.
دبیر اجرایی ستاد خدمات سفر مازندران ادامه داد: طی این مدت، تعداد بازدیدکنندگان داخلی از 19 پایگاه و سایت موزه استان، 115 هزار و 109 نفر و تعداد بازدیدکنندگان خارجی نیز 452 نفر بوده است.
فرزانه آخرین آمار بازدیدکنندگان از اماکن تاریخی فرهنگی استان را 3 هزار و 622 نفر اعلام کرد و اضافه کرد: تاکنون تعداد 223 کنسرت موسیقی و جنگ شادی در سطح استان برگزار شده است.
وی تعداد بازدید گردشگران و بازدیدکنندگان از روستاهای مازندران را طی این مدت، یک میلیون و 401 هزار و 895 نفر اعلام کرد و افزود: تعداد گردشگران مقیم در روستاهای مازندران طی این مدت به دو میلیون و 243 هزار و 128 نفر شب رسیده است.
دبیر اجرایی ستاد خدمات سفر مازندران اعلام کرد: تعداد زائران اماکن مذهبی و متبرکه طی این بازه زمانی، 486 هزار و 932 نفر بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران یادآور شد: طی این مدت، تعداد 197 نمایشگاه فرهنگی هنری و صنایع دستی برگزار شده است.
به گفته وی، تاکنون یک میلیون و 182 هزار و 691 دستگاه خودرو وارد استان و تعداد 957 هزار و 322 دستگاه خودرو نیز از استان خارج شدند.
دبیر اجرایی ستاد خدمات سفر مازندران با اشاره به تعداد کل 5 هزار و 814 نفر ماموریتهای تصادفی و غیرتصادفی اورژانس 115 و همچنین 350 ماموریت هلال احمر طی این مدت گفت: تعداد جان باختگان حوادث رانندگی طی این ایام، به 23 کشته رسید.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه