logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرمانده سپاه کربلای مازندران خبر داد

احداث خانه‌های سیل‌زدگان توسط سپاه طی 90 روز/ 1700 واحد مسکونی و عمومی سیل‌زده نظافت و لایروبی شد

احداث خانه‌های سیل‌زدگان توسط سپاه طی 90 روز/ 1700 واحد مسکونی و عمومی سیل‌زده نظافت و لایروبی شد
فرمانده سپاه کربلای مازندران گفت: احداث خانه‌های سیل‌زدگانی که به سپاه واگذار شود طی 90 روز تکمیل و در اختیار سیل‌زدگان قرار می‌‌گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ،سردار محمدحسین بابایی ظهر امروز در ارتباط با اقدامات سپاه و بسیج در امدادرسانی به مناطق سیل‌زده استان در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: در ساختار دولتی سپاه و بسیج در بحران‌ها دیده نمی‌شوند، مسؤولان در گزارش‌های خودشان به این اقدامات اشاره نمی‌کنند، در صورتی که اقدامات عملیاتی توسط سپاه و بسیج انجام می‌شود و بنده این موضوع را به حساب غفلت می‌گذارم.

وی با اعلام اینکه ساختار کشور ما طوری است که خود مردم در غالب سازمان منعطف و گسترده بسیج ورود پیدا می‌کنند، تصریح کرد: این اقدامات در آمار و گزارش‌ها بیان نمی‌شود و دلیل این موضوع هم جنس خدمات مردمی است.

فرمانده سپاه کربلای مازندران، خاطر نشان کرد: در صورت عدم بارش باران در روزهای اخیر مرحله اول تثبیت خدمات‌دهی به سیل‌زدگان به اتمام می‌رسد.

وی در تشریح وضعیت سیل مازندران، یادآور شد: از ابتدای شروع سیل نیروهای سپاه و بسیج در همان مرحله ابتدایی برای امدادرسانی ورود پیدا کرده و با همان ابرازهای در اختیار به کمک مردم سیل‌زده شتافتند.

بابایی یادآور شد: در شهرستان سیمرغ 500 نفر از مردم را حین درگیری مستقیم با سیل نجات دادیم و پس از آن برای تخلیه آب در غالب باز کردن دهانه پل و آبرها اقدام کردیم.

وی خاطر نشان کرد: عملیات لایروبی خانه‌ها، مدارس، مساجد و همزمان در ارتفاعات بازگشایی جاده‌ها ناشی از برف و رانش از دیگر خدمات سپاه کربلای مازندران در ایام بحران بوده است.

فرمانده سپاه کربلای مازندران اضافه کرد: در حال حاضر ماشین‌آلات ما اقدامات اجرایی به صورت صلواتی در جاده‌های بالادست را در دستور کار دارند.

وی درباره خدمات سپاه از نگاه دستگاه‌های اجرایی استان مازندران و آن چیزی که اقدام سپاه کربلای مازندران انجام داده است، گفت: در حال حاضر 700 روستا داریم که دائم باید سرویس‌دهی شود اما آمارهای دریافتی ما از دستگاه‌های اجرایی استان 171 روستا است.

بابایی درباره آمارها و اقدامات بنیاد مسکن برای ساخت‌وساز و بهسازی گفت: از نظر این سازمان 650 واحد مسکونی باید از نو ساخته شود و بیش از 5 هزار واحد مسکونی هم نیاز به تعمیر دارد که این واحدها مربوط به اقشار کم درآمد بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی است.

وی درباره اقدامات سپاه کربلای مازندران، گفت: تاکنون هزار و 700 واحد مسکونی، 43 مسجد و حسینیه توسط این مجموعه و بسیج لایروبی شده است.

فرمانده سپاه کربلای مازندران از توزیع 10 هزار پرس غذای گرم در بین سیل‌زدگان خبر داد و گفت: بیش از 7 هزار بسته حمایتی مواد غذایی توزیع شده و هزار و 600 پتو در اختیار سیل‌زدگان قرار گرفته و توزیع پتو، موکت و فرش هم در مناطق سیل‌زده شروع شده است.

وی اضافه کرد: بیش از 200 تن علوفه و نهادهای دامی در اختیار دامداران قرار گرفته و براساس برنامه‌ 45 تن هم فردا به صورت رایگان در اختیار این مجموعه قرار گیرد.

بابایی با اعلام اینکه لایروبی و بازگشایی رودخانه‌ها و راه‌ها به صورت نقطه حدود 60 کیلومتر انجام شده است، افزود: این اقدامات ادامه داشته و تا پس از اتمام بحران باید پیگیری شود.

وی درباره فعالیت بسیج سازندگی استان گفت: در مجموع 108 دستگاه ماشین‌آلات مختلف سنگین در بحران بکارگیری کردیم، از روز پنجم پنج سپاه استانی معین استان مازندران شدند.

فرمانده سپاه کربلای مازندران یادآور شد: برای اقدامات انجام شده هیچ پولی درخواست نکردیم و خدمت به مردم را وظیفه خودمان می‌دانیم، اما عملیات مهندسی ما بیش از 8 میلیارد تومان کار بوده است.

وی با اعلام اینکه در سال جاری بنا شد 746 خانه مددجوی کمیته امداد امام خمینی را بسازیم،گفت: سازمان بهزیستی هم تمایل خویش را برای واگذاری عملیات اجرایی مددجویان خویش به سازمان بسیج اعلام کرده است.

فرمانده سپاه کربلای مازندران خاطر نشان کرد: در حال حاضر بنا داریم که خانه‌های را که می‌سازیم سرویس کامل از لوازم زندگی را در اختیار خانواده‌ها قرار دهیم.

وی اضافه کرد: احداث خانه‌های سیل‌زدگانی که به سپاه واگذار شود طی 90 روز تکمیل و در اختیار سیل‌زدگان قرار می‌‌گیرد.

بابایی ادامه داد: اعزام گروه‌های جامعه پزشکی از روز پنجم در بین سیل‌زدگان آغاز شده در مجموع در بحث بهداشت روان و درمان مردم فعالیت را پیگیری می‌کنیم و در کنار این اقدامات برای کمک به دامپزشکی اعلام آمادگی کردیم.

وی در ارتباط با برخی بی‌مهری‌ها به سپاه در بحران،گفت: سپاه وابسته به هیچ جناح و حزبی نیست، اما برخی‌ها همه چیز را از دریچه حزب و جناح می‌بینند، سپاه جز به نوکری مردم و انقلاب به چیز دیگری فکر نمی‌کند و هیچ وقت منت سر مردم نگذاشتیم و برای کار کردن از هیچ ارگانی اجازه نمی‌گیریم و هر وقت مردم احساس نیاز کنند، سپاه به صورت آتش به اختیار ورود پیدا می‌کند.

فرمانده سپاه کربلای مازندران اظهارر کرد: در بحران سیل اخیر هم خدمات ما به مردم اثبات شده است، چقدر خوب است که مسؤولان قدرشناس باشند و از این ظرفیت استفاده بهینه کنند، ما در بحران و حوادث به تکلیف خودمان عمل می‌کنیم، رسالت ما خدمت به مردم است، امروز تکلیف داریم که به مردم سیل‌زده کمک کنیم و بی‌مهری‌ها ناشی از نگاه تنگ‌نظرانه است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه