اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم تویسرکان:

پیش قدمی مفتح برای صیانت از نگین محیط زیست استان همدان/ پیگیری برای انتقال وحوش ماده به جای نرهای انتقال داده شده/ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هم باید پاسخگو باشد

پیش قدمی مفتح برای صیانت از نگین محیط زیست استان همدان/ پیگیری برای انتقال وحوش ماده به جای نرهای انتقال داده شده/ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هم باید پاسخگو باشد
نماینده مردم تویسرکان با تأکید بر اینکه برای صیانت از نگین محیط زیست استان همدان ذره ای عقب نشینی نمی کنیم، گفت: موضوع تبادل وحوش ماده به جای نر را حتی از سازمان حفاظت محیط زیست کشور هم به جد پیگیر می شویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «محمدمهدی مفتح» در گفت و گو با خبرنگار نافع،  با بیان اینکه منطقه خانگرمز تویسرکان به حق شایسته عنوان نگین محیط زیست استان است، گفت: با توجه اینکه این روزها بیش از همیشه انتقال وحوش از خانگرمز به لشگردر ملایر، برای فعالان محیط زیست تویسرکان و مردم به عنوان یک دغدغه محسوب می شود، باید تمام تلاشمان را برای حفظ آن انجام دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,


وی اظهار کرد: این منطقه سالانه با وجود آنکه از مرکز شهر دور است اما محل بازدید گردشگران بسیاری می شود و می تواند در رونق بخشی به اقتصاد تویسرکان تا حدودی اثربخش باشد و اهمیت به حفظ هویت آن یک اولویت باید برای ما باشد.

,
,


نماینده مردم تویسرکان در مجلس با تأکید بر اینکه به جد پیگیر مطالبات مردمی درباره چرایی انتقال وحوش از خانگرمز به لشگردر هستیم، افزود: می گویند که تبادل قرار است انجام شود و از آنجا که قول داده اند کل و بز ماده را به جای کل و بز نر به تویسرکان انتقال دهند، باید تا مهر و آبان که زمان مناسبی برای انتقال وحوش ماده است صبر شود.

,
,


مفتح تصریح کرد: در این مدت تقاضای مردم شریف تویسرکان را هم با قاطعیت به کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور انتقال می دهیم تا در انتقال وحوش ماده به خانگرمز خللی وارد نشود.

,
,


وی با بیان اینکه کوتاهی در این زمینه از سوی هیچ کسی قابل قبول نیست، عنوان کرد: ما در قبال محیط زیست به ویژه مناطق حفظ شده که می تواند جلوه ای از نعمت خدادادی برای رونق بخشی به گردشگری شهرستان باشد مسئول هستیم و تا محقق شدن مطالبات به حق مردمی عقب نمی نشنیم.

,
,


به گزارش نافع؛ چندی پیش برای نخستین بار سایت خبری نافع از انتقال 26 رأس از وحوش منطقه خانگرمز به لشگردر ملایر خبر داده بود، که مرحله سوم آن به صورت محرمانه و در شب عید سال جاری روی داد، گرچه مسئولان محیط زیست استان مدعی هستند تعداد وحوش انتقال داد شده 20 رأس و در بینشان ماده وجود ندارد، اما طبق شنیده های نزدیک به واقعیت وحوش انتقال داده شده 26 رأس است که در بینشان حدود هفت رأس ماده نیز وجود دارد.
مردم تویسرکان به ویژه فعالان محیط زیست بارها از محیط زیست استان خواستار انتشار اسناد موجود در این باره برای شفاف سازی هستند، ضمن آنکه عربی مدیر کل حفاظت محیط زیست استان از انتقال بره هایی به تویسرکن می گوید طبق ضوابط محیط زیستی قابل پذیر نیست.

,
,
,


هنوز پاسخ سوالات بسیاری علاوه برای شفاف سازی درباره تعداد و جنس وحوش انتقال داده شده باقی مانده است؛ اینکه آیا می توان بره هایی را از مادر و گله جدا کرد و به نقطه ای دیگر انتقال داد؟ آیا این بره های انتقال داده شده طبق ضوابط محیط زیست حین انتقال شناسنامه دار شده اند؟ منتظر می مانیم تا محیط زیست استان اسناد موجود را منتشر کند و برای مردم شفاف سازی.
انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه