اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل اداری و مالی استانداری مازندران:

دولت به تنهایی نمی‌تواند همه مشکلات سیل را حل کند

دولت به تنهایی نمی‌تواند همه مشکلات سیل را حل کند
مدیرکل اداری و مالی استانداری مازندران گفت: با توجه به تخریب و آسیب‌های فراوان ناشی از سیل، دولت به تنهایی نمی‌تواند همه این مشکلات را حل کند و مردم نیز باید در این بحران پای کار بوده و در کنار دولت به حل مشکلات تسریع بخشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، مرتضی ناصحی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما در رابطه با آخرین وضعیت رسیدگی به سیل زدگان در سطح مازندران، اظهار کرد: با توجه به تخریب و آسیب‌های فراوان ناشی از سیل، دولت به تنهایی نمی‌تواند همه این مشکلات را حل کند و مردم نیز باید در این بحران پای کار بوده و در کنار دولت به حل مشکلات تسریع بخشند.

نوی با تقدیر از نیروهای مسلح که در ساعات اولیه بحران در کنار مردم و دولت حضور داشتند افزود: استاندار مازندران، مدیران کل و معاونان را معین ستاد بحران در شهرستان‌ها ازجمله نکا در کنار فرمانداران قرار داد تا بتوانند روند بازسازی و باز پرداخت خسارات را تسریع بخشند.

مدیرکل اداری و مالی استانداری مازندران با بیان لزوم تصحیح و حل مشکلاتی که در فرآیند امور اداری وجود دارد، خاطرنشان کرد: خسارت‌های سیل زیاد بوده که دولت به تنهایی قادر به حل تمام مشکلات نیست و باید خود مردم باید با استفاده از ظرفیت‌های شهرستانی چون بسیج مردمی و مردم بسیجی امداد‌رسانی و کمک کنند.

این مسئول به عنوان مدیرکل معین شهرستان نکا در سیل اخیر اضافه کرد: مردم ما این ظرفیت را هم در بحث نیروی انسانی و هم در بحث اقتصادی و کارخانجات دارند و می‌توانند کمک‌حال دولت برای حل مشکلات و خسارات ناشی از سیل باشند.

وی مدیریت واحد را سبب تسریع در کمک‌رسانی به مردم آسیب‌دیده خواند و گفت: در این شرایط برای جلوگیری از هرج و مرج یک نفر مدیریت این کار را بر عهده می‌گیرد و کمک‌ها را متمرکز کرده به سمت مناطق سیل زده هدایت می‌کند.

ناصحی درمورد مشکلات موجود در ادارات اظهار کرد: باید مشکلات موجود در در ادارات رفع شود و به مسائلی که در اولویت قرار دارد که در نکا بیشتر در بحث کشاورزی، ابنیه و جاده‌ها است پرداخته شود.

مدیرکل معین استانداری مازندران در سیل نکا گفت: تصمیمات جدی برای حل مشکلات مناطق سیل‌زده از جمله سر دهنه‌های اراضی کشاورزی و آبیاری قطره‌ای گرفته شده که با پیگیری‌هایی که انجام خواهد شد به کمک همه مدیران به ویژه فرماندار و مدیران شهرستانی این مشکلات حل خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه