اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

از همکاری مردم پلدختر قدردانی می‌کنیم/ سپاه متعلق به مردم است

از همکاری مردم پلدختر قدردانی می‌کنیم/ سپاه متعلق به مردم است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان قدس از همکاری و مهمان‌نوازی مردم سیل زده پلدختر به جهادگران، قدردانی کرد و گفت: سپاه از جنس مردم و متعلق به مردم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهنقل ازپایگاه خبری تحلیلی قدس خبر، سرهنگ فیاض اللهیاری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان قدس در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار قدس خبر، پس از بازگشت از منطقه سیل زده پلدختر در ارتباط با اقدامات انجام شده در این منطقه اظهار داشت: پس از اتفاقات طبیعی که در روزهای ابتدایی سال در استان‌های مازنداران، گلستان و خوزستان رویداد، نیروهای بسیج و سپاه اقدامات اولیه را شروع کرده و نیروهای نواحی استان و جهادی، کمک‌های مردمی، دستگاه‌های فنی را به مناطق سیل زده اعزام کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قدس خبر, قدس خبر,

وی افزود: حدود یک هفته بیش از ۹۰ درصد لایروبی به اتمام رسید و نهایت تا فردا لایروبی کاملا تمام می‌شود و مردم به زندگی خود بازمی‌گردند. میزان خسارت توسط کارشناسان این امر بررسی و اعلام می‌شود اما آنچه که نمی‌توان به راحتی توصیف کرد حضور با اخلاص و با آمادگی کامل نیروهای جهادی در این کمک رسانی ها است و متقابلاً ابراز محبت و مهربانی مردم را می توان توصیف کرد.
اللهیاری ادامه داد: نیروها به فرمایش رهبری به صحنه آمدند و در کمک رسانی شتافتند و وظیفه خود را انجام دادند. از اصحاب رسانه می‌خواهیم که صدای ما را به مردم پلدختر برسانند و رفتار و اخلاق و مهمانوازی آنها و میزبانی از نیروهای جهادی با آنچه که در توان داشتند قابل قدردانی و ارزشمند است. اتحاد و انسجام میان مردم و معنای ما می‌توانیم با هم ایران را بسازیم به روشنی دیده می‌شد. ما می‌توانیم در کنار هم از هرگونه مشکلی کنار آییم و در کنار هم از مشکلات به طور کامل عبور کنیم. همدلی و همبستگی مردم ایران در دنیا نظیر و سابقه ندارد که ظرف این مدت اینگونه کمک‌ها انجام شود.
وی بیان کرد: سپاه شهرستان قدس عهده دار حدود ۲۲۰ خانواده و ۱۰۰۰ نفر جمعیت در منطقه پلدختر بود و عملیات در این منطقه رو به اتمام است.
وی در ارتباط با وسایل مورد نیاز این منطقه افزود: تمام زندگی این افراد بر اثر سیل از بین رفته و خسارت دیده، بنابراین هرآنچه که مورد نیاز زندگی است برای آنها لازم به فراهم سازی است. هر خانواده نیازمند انواع لوازم منزل، فرش، موکت، پتو، انواع لباس است، لباس ها از بین رفته و حتی نمی‌توان شست‌وشوی به راحتی انجام داد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان قدس با اشاره به اقدام ننگین دولت آمریکا تصریح کرد: پاسخ به این اقدام توسط مقام معظم رهبری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تمام مسئولین داده شده است. دشمن کارهای احمقانه بسیاری انجام داده و این اقدام اخیر آمریکا پس از چهل سال شکست در منطقه، اهمیت خاصی ندارد. سپاه از دل مردم، برای مردم و متعلق به خود مردم است.

,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه