اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

چگونه پلیس افتخاری شویم؟

چگونه پلیس افتخاری شویم؟
اعضای افتخاری پلیس حسب نیاز به همراه سایر کارکنان کادر در حوزه‌های ماموریتی ناجا و در مقاطع زمانی خاص بصورت پاره وقت بکارگیری خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ به موجب تبصره 3 ماده 23 قانون استخدامی ناجا، به نیروی انتظامی اجازه داده شده است تا از مشارکت‌های مردمی در قالب پلیس افتخاری به منظور تحکیم و توسعه نظم و امنیت اجتماعی بهره گیری شود که براساس آئین نامه مربوطه، کلیه آحاد جامعه با هر مسئولیت و شغلی(اعم از وزیر یا وکیل، مدیر، دانشجو، دانش آموز، کارگر، کارمند) می‌توانند پلیس افتخاری باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

لذا علاقه مندان به همکاری و مشارکت در این امر ملی و خداپسندانه می‌توانند با در دست داشتن اوراق و مدارک هویتی شامل چهار قطعه عکس، تصویر صفحات شناسنامه و کارت ملی، تصویر آخرین مدرک تحصیلی (حداقل سیکل) سابقه عضویت بسیج و تصویر سوابق ایثارگری و جانبازی در استان‌ها و شهرستان‌ها به معاونت نیروی انسانی فرماندهی انتظامی محل سکونت خود مراجعه نموده و پس از تشکیل پرونده و کسب موفقیت در مراحل مختلف جذب و احراز شرایط عمومی و تخصصی به عضویت پلیس افتخاری درآمده و از امتیازات و نظام حمایتی پیش بینی شده برخوردار گردند.

,

 خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان، بسیجیان، بازنشستگان نیروهای مسلح، فرزندان کارکنان و بازنشستگان نیروهای مسلح، اعضای پیشکسوتان جهاد و شهادت سازمان بسیج و شاغلین دستگاه‌های کشوری و لشکری در اولویت جذب قرار دارند.

,

ضمنا اعضای افتخاری پلیس حسب نیاز به همراه سایر کارکنان کادر در حوزه‌های ماموریتی ناجا و در مقاطع زمانی خاص بصورت پاره وقت بکارگیری خواهند شد.

,

اولویت استخدام برای اعضای فعال پلیس افتخاری در راستای ایجاد انگیزه و استفاده از تجارب و خدمات شایسته اعضای پلیس افتخاری که بدون هیچگونه چشم داشتی بصورت داوطلبانه با ناجا مشارکت دارند و همچنین جذب نیروهای متعهد و جان برکف از بین این اعضاء در بدنه ناجا، هماهنگی‌های لازم با مرکز گزینش و استخدام ناجا بعمل آمده تا اعضای سطح یک پلیس افتخاری بتوانند با مراجعه به مدیریت‌های گزینش و استخدام استان محل سکونت خود، در صورت داشتن شرایط یکسان نسبت به سایر داوطلبین استخدام، درچارچوب ضوابط و مقررات مربوطه از اولویت جذب برخوردار گردند.

,

 بهره‌مندی از این امتیاز علاوه بر داشتن شرایط عمومی و اختصاصی جذب، عملکرد مثبت اعضاء در طول همکاری در مأموریت‌های محوله است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه