به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، احد مهدوی صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت پتروشیمی میاندوآب اظهار کرد: این واحد صنعتی در حالت کلی از پیشرفت حدود ۸۷/۵ درصدی برخوردار است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,مدیرعامل پتروشیمی میاندوآب افزود: برای این واحد صنعتی تاکنون از ۴۹ میلیون یورو برآورد شده به صورت ارزی حدود ۲۸ میلیون یورو و از ۳۴۰ میلیارد برآورد شده به صورت ریالی در حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
,وی گفت: تمامی بودجه از طریق منابع پتروشیمی و سهامداران تامین شده و از هیچ گونه ارز و تسهیلاتی و یا منابع دولتی استفاده نمی کنیم.
,مهدوی در مورد پیش بینی برای افتتاح این طرح نیز تصریح کرد: تلاش می کنیم این واحد صنعتی را در نیمه دوم امسال به بهره برداری برسد که آن نیز برای خود مراحلی دارد که باید ۵-۶ ماه قبل از بهره برداری انجام بگیرد.
,مدیرعامل پتروشیمی میاندواب افزود: تلاش می کنیم شهریور ماه برنامه پیش راه اندازی آغاز شود تا بعد از چند ماه به بهره برداری برسد.
,وی گفت: پتروشیمی ها برای راه اندازی و بهره برداری نیاز به مراحل پیش راه اندازی و سرویس و مراحل فنی هستند تا به مرحله اصلی برسند و هیچ کس نمی تواند تاریخ دقیق افتتاح را بگوید و ما سعی می کنیم تا در نیمه دوم امسال به بهره برداری برسد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه