اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان بسیج مستضعفین اعلام کرد؛

آرامش نسبی در تمام استان‌های سیل‌زده تا ۱۰ روز آینده/جهاد همبستگی ملی برای کمک به سیل‌زدگان

آرامش نسبی در تمام استان‌های سیل‌زده تا ۱۰ روز آینده/جهاد همبستگی ملی برای کمک به سیل‌زدگان
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به مشکلات به وجود آمده در سیل اخیر، گفت: همه در صحنه هستند و پیش‌بینی ما این است که حدود یک هفته تا 10 روز آینده به یک آرامش نسبی در تمام استان‌های سیل‌زده برسیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار غلامحسین غیب‌پرور در حاشیه سفر به استان مازندران در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار بلاغ، در خصوص آخرین وضعیت و اقدامات صورت گرفته در سیل اخیر در استان‌های کشور، اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت استان‌‌های سیل‌زده در مقایسه با روزهای نخستین، خیلی بهتر شده است.

وی افزود: واقعا هم دستگاه‌های دولتی، گروه‌های جهادی، سپاه، مردم، ارتش و همه و همه پای کار آمدند و هم اکنون،  وضعیت را اصلا بحرانی نمی‌بینم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: به هر حال یک مشکلاتی در این مناطق پیش آمده که باید دست به دست هم دهیم تا از این مشکلات عبور کنیم.

سردار غیب‌پرور بیان کرد: آنچه مسلم است این است که همه در صحنه هستند و پیش‌بینی ما این است که حدود یک هفته تا 10 روز دیگر  به یک آرامش نسبی در تمام استان‌های سیل‌زده برسیم.

وی گفت: بعد از این مهم، باید به کارهای اساسی‌تر برسیم و برای آن طرح‌هایی داده شده است تا کارها با یک هماهنگی انجام دهیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: یکی از برکات سیل و بارندگی اخیر در کشور تقویت انسجام ملی و همگرایی بود که با کمک اقشار مختلف مردم، دستگاه‌های جهادی، سپاه، بسیج و هلال احمر اتفاق خوبی در این زمینه رخ داده است.

سردار غیب‌پرور همکاری همگانی مردم برای ساخت منازل سیل‌زدگان را لازم دانست و افزود: در تسریع احداث مسکن آسیب‌دیدگان و ارائه کمک به آنها، فراخوان ملی با طرحی بسیجی به عنوان جهاد همبستگی ملی را شروع کردیم تا هر محله در کشور با محوریت مسجد و هر مسجد تامین یک مسکن را عهده‌دار شود.

وی با اشاره به این که در این طرح کسبه سراسر کشور می‌توانند تامین کننده یک کالای نیازمندان باشند گفت: سامانه‌ای جامع با این طرح تعریف شد که مساجد سراسر کشور با دسترسی آسان ضمن تعیین داوطلبانه نوع کمک‌ها می‌توانند در آن ثبت نام کرده و به یاری آسیب‌دیدگان بشتابند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه