logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس اتاق اصناف زاهدان:

بسیج معتمد مردم، نظام، اصناف و همه اقشار جامعه است/آمادگی صنوف برای مشارکت در طرح جهاد همبستگی ملی

بسیج معتمد مردم، نظام، اصناف و همه اقشار جامعه است/آمادگی صنوف برای مشارکت در طرح جهاد همبستگی ملی
رئیس اتاق اصناف زاهدان از آمادگی صنوف این شهر برای مشارکت در طرح جهاد همبستگی ملی خبر داد و اظهار کرد: بسیج امین، معتمد مردم، نظام، اصناف و همه اقشار جامعه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید علی میرحسینی در گفتگو با عصرهامون، با بیان اینکه جامعه اصناف در کشور علاوه بر فعالیت در بعد اقتصادی، در سایر عرصه های اجتماعی، فرهنگی و ... نیز فعال بوده، گفت: از زمان مشروطه تاکنون، اصناف در مسائل روز کشور ایفای نقش داشته اند و در مسیر پیشبرد اهداف و آرمان های انقلاب و شرایط خاص مانند جنگ، همچون بازویی برای نظام همواره حامی و پشتیبان رزمندگان بوده اند.

وی طرح جهاد هبستگی ملی را اقدامی موثر در زمینه کمک رسانی به مردم سیل زده کشور برشمرد و افزود: اصناف و بازاریان زاهدان آمادگی دارند تا بر حسب وظیفه انسانی و اخلاقی خود تا حد توان در این طرح ورود و مشارکت داشته باشند.

وی ادامه داد: حضور و نقش آفرینی بسیج به عنوان نهادی مردمی و انقلابی که بر اساس وظیفه ذاتی خود برای رفع مشکلات به مسائل ورود پیدا می کند و دیگر ارگان ها و سازمان های امدادرسان از جمله هلال احمر و کمیته امداد حضرت امام (ره)، باعث می شود صنوف با اطمینان خاطر مشارکت ویژه ای را در طرح جهاد همبستگی ملی داشته باشند؛ بسیج معتمد مردم، نظام، جامعه اصناف و همه اقشار اجتماع است.

وی از برگزاری جلساتی با حضور مسئولین امر و اتحادیه ها جهت جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی اصناف خبر داد و تصریح کرد: در همین راستا، از امروز فیش هایی بین کسبه زاهدان توزیع شده و هر کس می تواند بسته به توان و وسع خود کمک کند.

میرحسینی اذعان کرد: پول جمع آوری شده در قالب کمک های نقدی در اختیار دستگاه های متولی از جمله بسیج قرار می گیرد تا به عنوان امین، بسته به نیاز و ضرورت برای کمک به سیل زدگان هزینه شود.

وی طرح هر کاسب یک قلم کالای اساسی را حرکت خوب، زیبا و شایسته دانست و گفت: مطمئنا در میان اصناف و بازاریان شهر، هستند افراد خیری که تمایل به کمک و اهدای کالا داشته باشند. با توجه به نیاز مردم سیل زده، تامین اقلام اساسی از قبیل یخچال، کولر، اجاق گاز و قالی می تواند بسیار موثر باشد. ضمن اینکه بسیاری از بنگاه های خدماتی در سطح کشور نیز به صورت خودجوش در مناطق حضور یافته و اقدام به تعمیر کالاهای قابل استفاده می کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه