اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل:

اردبیل میزبان اجلاس کشورهای عضو اکو/ جشنواره کوچ عشایر مغان در سطح ملی برگزار می‎شود

اردبیل میزبان اجلاس کشورهای عضو اکو/ جشنواره کوچ عشایر مغان در سطح ملی برگزار می‎شود
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: اجلاس کشورهای عضو اکو به میزبانی اردبیل برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلان‌ما، نادر فلاحی عصر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره عشایر اردبیل، توسعه گردشگری استان را اولویت اساسی و مهم این دانست و اظهار داشت: یکی از جاذبه‌های  شمال استان گردشگری عشایر است  که در این راستا شناساندن قابلیت‌ها و توانمندی‌های عشایر و بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی در این زمینه برای ما حائز اهمیت بوده و در تلاش هستیم در این زمینه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود به بهترین شکل ممکن عمل کرده و خروجی‌های مورد انتظار را به دست آوریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما, .,

وی تصریح کرد برگزاری جشنواره کوچ عشایر مغان در سطح ملی برای ما یک اولویت اساسی بوده و درصدد هستیم با توجه به تاکیدات استاندار اردبیل و نماینده ولی فقیه در استان این جشنواره به صورت باشکوه و منظم برگزار شود و شاهد معرفی آداب و رسوم سنتی عشایر استان به تمام کشور و خارج از کشور باشیم.

,

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل فلاحی تصریح کرد: در کنار این جشنواره برنامه‌های جانبی دیگری نیز خواهیم داشت که از جمله می‌توان به رژه اسب سواران و بازی های بومی محلی و کوچ نمادین اشاره کرد که درصدد با ایجاد اتحاد و همدلی در بین عشایر به این مهم دست یافته و خروجی‌های مورد انتظار خود را به دست آوریم.

,

وی در ادامه با اشاره به برگزاری اجلاس کشورهای عضو اکو و نمایشگاه گردشگری سلامت در اردبیل بیان کرد: اجلاس کشورهای عضو اکو به میزبانی اردبیل برگزار می‌شود و درصدد هستیم در راستای توسعه گردشگری سلامت از 26 تا 30 خرداد ماه در این زمینه به بهترین شکل ممکن عمل کنیم.

,

فلاحی تصریح کرد: برگزاری این کنفرانس به صورت بین‌المللی در نظر گرفته شده و بی‌شک فرصت‌های خوبی در حوزه گردشگری سلامت به دنبال خواهد داشت که برای ما حائز اهمیت است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه