به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمد محمدی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به گزارش وضعیت راه های استان زنجان،اظهار داشت: در حال حاضر در آزادراه و ترانزیت زنجان-قزوین و زنجان-بیجار شاهد بارش برف همراه با مه موضعی هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,وی با اشاره به ادامه بارش ها در محورهای زنجان-دندی-تخت سلیمان،زنجان-طارم و زنجان-تهم-چورزق،خاطرنشان کرد: همچنین در محورهای نیک پی-ماهنشان،سلطانیه-خدابنده-همدان و ابهر-خدابنده نیز بارش ها ادامه دارد.
,این مسئول از تداوم بارش در سطح استان در روز جاری خبرداد و گفت: با توجه به بارش برف و لغزندگی سطح جاده این سه مسیر ارتباطی، در زمان حاضر تردد وسایط نقلیه در این مسیرها بدون زنجیرچرخ امکانپذیر نیست .
,رئیس مرکز مدیریت راه های استان زنجان با بیان اینکه راهداران برای بازگشایی این مسیرها تلاش میکنند تا تردد خودروها بدون زنجیرچرخ صورت گیرد، تصریح کرد: رانندگانی که قصد تردد در مسیرهای ارتباطی برونشهری به ویژه مناطق کوهستانی و برف گیر را دارند، لازم است زنجیرچرخ به همراه داشته باشند .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه