اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خطر بیخ گوش سد بوکان/ تَرَک یکی از بلوک های بتنی سد بوکان ترمیم شد

خطر بیخ گوش سد بوکان/ تَرَک یکی از بلوک های بتنی سد بوکان  ترمیم شد
یکی از بلوک های بتنی سد شهید کاظمی بوکان که دچار آسیب جزئی شده بود با اقدام به موقع مسئولان برطرف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، یکی از بلوک های بتنی سد شهید کاظمی بوکان که دچار آسیب جزئی شده بود  فورا برطرف شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

در همین راستا و به دنبال ترک برداشتن یکی از پایه های دریچه های تخلیه آب در سد شهید کاظمی چندین شرکت پیمانکار مجهز عازم سد و ظرف چند ساعت با تزریق بتن ترک خوردگی را برطرف کردند.

,

در همین راستا سرپرست فرمانداری بوکان در گفتگو با خبرنگار اروم نیوز عنوان کرد: بە دنبال بارندگیهای فروردین ماه, به مدت چندین روز رهاسازی آب ازسرریز سد بوکان به منظور افزایش ظرفیت خالی وکنترل میزان دبی ورودی وخروجی انجام شد که در جریان این رهاسازی ها با توجه به سرعت آب، آب به زیر یکی از قطعات شیب دار بتنی نفوذ کرد و سبب جابجایی وحرکت آن شد.

,

لقمان خسروپور افزود: وی افزود: به منظور پیشگیری از ایجاد خسارات بیشتر وطبق نظر هیات مشاورین وکارشناسان حوزه سدسازی تصمیم برترمیم اتخاذ ودر ۱۰ روز گذشته ترمیم وبتن کاری این قطعه با حضور وهماهنگی تعدادی از دستگاههای اجرایی عضوشورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان و کمک قابل تقدیربخش خصوصی اعم ازکارگاه های دانه بندی شن وماسه و تولیدبتن سطح شهرستان و اکیپ کامل معاونت مهندسی شرکت آب منطقه ای استان واداره منابع آب بصورت شبانه روزی انجام شدو رهاسازی مجددا ازسرریزها بدون هیچ مشکلی شروع شده است.

,

وی ادامه داد: در راستای تعویض بلوک ترک خورده که وزن آن به بیش از ۱۰ تن می رسد بیش از چندین پمپ به صورت شبانه روز در حال مکش آب دریچه های استراری بودند تا خدای ناکرده خطری پیمانکاران حاضر را تهدید نکند.

,

سرپرست فرمانداری بوکان تصریح کرد: هم اکنون هیچ خطری سد شهید کاظمی بوکان را تهدید نمی کند و کاملا سد در حالت پایدار و نرمال قرار دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه