logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  2. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  3. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  4. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  5. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  6. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  7. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  8. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  9. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  10. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  11. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  12. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  13. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  14. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  15. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  16. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  17. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  18. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  19. گسست میان ادعا و واقعیت
  20. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی

استاد جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری:

مردم غزه، طلایه داران جبهه مقابله با ظلم/کمک به مردم غزه، تقویت امنیت ایران را به دنبال دارد

مردم غزه، طلایه داران جبهه مقابله با ظلم/کمک به مردم غزه، تقویت امنیت ایران را به دنبال دارد
دشمن با گذشتن از غزه و کشورهای مقابله کننده با استکبار، ایران را مورد حمله خود قرار می دهد، ساختن و آبادانی و در جریان بودن روال زندگی مردم فلسطین به تنهایی عامل و سدی برای نفوذ به کشورهای دیگر خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا مهدی دهقان، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان در گفت وگو با خبرنگار اساتید برتر با بیان اینکه مسئله کمک به مردم غزه را در دو جنبه انسانی و دینی-مذهبی می توان برسی کرد، اظهار داشت: در بسیاری از محافل دانشگاهی سوال از چرایی کمک به مردم غزه و عدم تطابق مذهب این ملت با شیعیان می شود، در جواب این سوال باید گفت که مسلمانان، جدای از مذهب خود، به عنوان پیروان اسلام باید برای یکیدگرارزش قایل بوده و در حمایت همدیگر قرار گیرند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اساتید برتر, اساتید برتر,


دهقان افزود: مردم مسلمان غزه هم از این امر مستثنی نبوده و انسانیت حکم می کند که مردمی که  مورد ظلم واقع شده اند و برای اصول و نظام خود پافشاری می کنند و باوجود این که اعتقاد آن ها ارزشمند است و برای هدفی ارزشی در تلاش هستند، مورد حمایت قرار گیرند.

,
,


وی بیان داشت: در شرع و دین ما تاکیدات بسیاری شده است که به همنوع در زمان تنگی و مضیقت کمک کنیم.

این استاد جهاد دانشگاهی ادامه داد: از سویی دیگر اسرائیل با حمله به غزه و شهرهای دیگر فلسطین هدف غایی تصرف خاورمیانه و به خصوص ایران را در سر می پروراند، بنا براین عدم اتحاد مسلمانان این منطقه، نابودی همه کشورهای این حوزه را به دنبال دارد.

کشورهای عربی حوزه خلیج فارس اعم از عربستان و قطر هیچ گونه ثبات رفتار و اخلاق و عقیده ای در زمینه اسراییل نداشته اند لذا این امکان وجود دارد که اینگونه کشورها هم مورد حمله سران استکبار اعم از اسرائیل و آمریکا قرار گیرند.
 
مهدی دهقان با اشاره به اینکه از نگاه غرب رسیدن به تمدن و پیشرفت اسرائیل و آمریکا، گذشتن از ایران است تاکید کرد: عدم امدادرسانی، اتحاد و همراهی کشورهای مسلمان باعث از بین رفتن تدریجی یکدیگر می شود.

وی در پایان گفت: اساتید ارزشمند وهمیشه در صحنه استان چهارمحال و بختیاری در روزی که به نام روز حمایت و کمک به بازسازی غزه نامیده شده، نقش خود را به خوبی ایفا کرده و هم در سنگر اقتصادی و هم در سنگر علم از حمایت از آنان کوتاهی نمی کنند.
انتهای خبر/ش

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه