اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل تعاون،کارورفاه اجتماعی استان البرز:

هیچ کارخانه ای در البرز به واسطه تحریم تعطیل نشده است/ حتی یک مورد اعتصاب کارگری غیر قانونی نداشته ایم

هیچ کارخانه ای در البرز به واسطه تحریم تعطیل نشده است/ حتی یک مورد اعتصاب کارگری غیر قانونی نداشته ایم
مدیر کل تعاون،کارورفاه اجتماعی استان البرز گفت: آرامش در محیط کارفرمایی البرز حاکم است و یک مورد اعتصاب کارگری غیر قانونی در استان نداشته ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  تیتریک، مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز پیش از ظهر امروز در جشنواره امتنان از کارگران و واحدهای نمونه استان البرز با اشاره به اینکه کارگران در طول ۴۰ ساله انقلاب، نجیبانه، با حقوق و توقع کم زندگی کرده و در عین حال به نان حلال، خدمت و تولید بالیده اند، گفت: به فرموده رهبری کارگر پول مفت به منزل نمی برد و در خلاقیت ها و نواوری های روز، این فرزندان کارگران هستند که همواره می درخشند.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک, تیتریک,
اسماعیل خلیلی به فعالیت 300 هزار بیمه شده اجباری در البرز و نقش استراتژیک این استان در تولید اشاره کرد و افزود: امروز شاهد حضور بزرگترین شهرک صنعتی کشور در البرز هستیم و همراه با 150 هزار نفر بیمه شده در مشاغل و حرف آزاد در مجموع 450 هزار بیمه شده در استان داریم. 
,
 
,
وی اظهار داشت: در استان البرز تنها 3 درصد از 300 هزار کارگر با کارفرمای خود دچار اختلاف شده اند و این آمار ثمره بررسی 12 هزار و 260 پرونده اختلافی در سال 97 است، در نتیجه می توان گفت آرامش در محیط کارفرمایی البرز حاکم است و یک مورد اعتصاب کارگری غیر قانونی در استان نداشته ایم. 
,
 
,
 خلیلی به تراز مثبت اشتغال البرز در سال 97 اشاره و تصریح کرد: استان با همت کارآفرینان و آئین نامه ها در زمینه حوادث ناشی از کار با کاهش همراه بوده و در قانون صیانت از کارگر بر عهده وزارت کار است.  
 
,
,
مدیر کل تعاون،کارورفاه اجتماعی استان البرز در خاتمه به کاهش فوتی کارگران از 55 مورد در سال 96 به 35 مورد در سال 97 اشاره کرد و گفت: در البرز از ۳۴ نهاد مدنی به ۹۵ شورای اسلامی رسیده ام و هیچ کارخانه ای در استان به واسطه تحریم تعطیل نشده است.
,
 
,
شایان ذکر است در این مراسم از 7 کارگر نمونه تجلیل شد. 
,
 
,
 
,
 
انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه