اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ناتوانی وزارت ارتباطات در نظارت بر فضای مجازی؛

خرید و فروش سلاح در فضای مجازی ایران بدون نظارت!/ ایسنتاگرام، بازاری پردرآمد برای مافیای کمپانی‌های اسلحه‌سازی

خرید و فروش سلاح در فضای مجازی ایران بدون نظارت!/ ایسنتاگرام، بازاری پردرآمد برای مافیای کمپانی‌های اسلحه‌سازی
در شبکه های اجتماعی از جمله ایسنتاگرام سونامی خشونت عریان از جسمی و جنسی گرفته تا کلامی و روانی موج می زند و خرید و فروش اسلحه در ایران گویا آزاد شده، هر روز فاجعه ای همچون به شهادت رسیدن طلبه همدانی رخ می دهد، اما اراده ای از سوی رییس جمهور برای کنترل و نظارت این فضا وجود ندارد، او حتی پاسخگوی اعضای خبرگان هم نیست، به همین راحتی!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع، از کوچه که می گذرد، نزدیک به اذان است، قدم هایش کمی آهسته است شاید به دلیل پوشیدن کفشی که پاشنه آن پاره شده، خود را برای رفتن به مسجد آماده کرده است و تسبیح همیشگی در دستش، خودرویی در نزدیکی او متوقف می شود و شلیک اول و بعد شلیک دوم، این گونه که گفتند او را به خاطر عمامه و عبایش به قتل رساندند اما حقیقت چیز دیگری است.
قاتل فردی سابقه دار است و لایک خوری حرفه ای در صفحات ایسنتاگرام با تصاویری منتشر شده از انواع و اقسام اسلحه و مشروبات! این گونه انتشار خشونت های عریان از همه نوعش در ایسنتاگرام طبیعی است.
برخی ها گفتند به همین راحتی یک طلبه را در روز روشن به شهادت رساندند و کمی قبل تر شنیدیم که در فلان شهر هم چندین و چند بار درگیری هایی انجام شده و نیروی انتظامی با تعدادی از اوباش مسلح مواجه می شوند، باز هم به همین راحتی!
*خرید و فروش انواع و اقسام اسلحه در شبکه های اجتماعی
به همین راحتی در بیخ گوش ما پسر یا دختر همسایه شاید هوس کند اسلحه ای همچون کلتی تهیه کند، در جیبش بگذارد برای بازی کردن؟! نه. برای پُز دادن؟ نه. ... پروژه ناراضی سازی مردم از سوی برخی ها اجرایی شده، هم یک طرف ماجراست که عصبانت ها و نارضایتی ها را نیز هر روز بیشتر و بیشتر می کند، معلوم نیست چه خبر است.
در فضای افسارگسیخته مجازی از تلگرام گرفته تا توییتر و ایسنتاگرام که زمین بازی خوبی برای دشمن است خرید و فروش اسلحه مانند آب خوردن شده است، به همین راحتی!
اینکه برخی سلبریتی ها دست به اظهار نظرهایی می زنند و این فضا را ملتهب می کنند جای سوال بسیار دارد و گزارش های مفصل جدایی می خواهد و اما اگر هم اینک تنها در ایسنتاگرام واژه کلت را سرچ بزنیم بیش از 2853 بار کلت کمری می آید و واژه کلت هم 17077 مورد یافت می شود.
*فروش اسلحه به صورت مستقیم بدون بیعانه!
انواع و اقسام کلت و دیگر سلاح های جنگی با هر نوع قیمتی در برخی شهرها و استان های کشور خریداری می شود، فروشنده می گوید کلتی با این مشخصات دارم اگر کسی خواست بیاید دارکت(خصوصی)، بیعانه هم نمی گیرد مستقیم به فروش می رساند، مافیای کمپانی های اسلحه سازی هم چه چیزی بهتر از این نمی خواهند، دستشان باز است آن هم همه جوره، به همین راحتی!
*تأکید رهبر انقلاب بر جلوگیری از خرید و فروش سلاح از سوی نیروی انتظامی
رهبر معظم انقلاب روز گذشته در جمع فرماندهان نیروی انتظامی بر جلوگیری از خرید و فروش سلاح از سوی نیروی انتظامی تأکید کردند و فرمودند: " قاتل دیروز روحانیِ همدانی در صفحه‌ی اینستاگرام با چهار نوع اسلحه تصاویری از خود منتشر کرده است که مقابله با این‌گونه موارد وظیفه‌ی نیروی انتظامی است."
چرا و به چه علت این فضا باید برای ایرانی هایی که به تاریخ و تمدن خود می نازند ناامن شود، تا هر کسی به هر بهانه ای و با قیمتی ارزان اسلحه ای از جمله کلتی تهیه کند و در جیبش بگذارد و از این طرف به آن طرف برای ایجاد رعب و وحشت برود؟ آیا وقت آن نرسیده که از صدر تا ذیل شورای فضای مجازی برای نجات مردم دست به کار شوند؟
* سونامی خشونت عریان از جسمی و جنسی گرفته تا کلامی و روانی در ایسنتاگرام
خشونت در پیج های بسیاری در ایسنتاگرام و یا دیگر شبکه های اجتماعی موج می زند، از جسمی و جنسی گرفته تا کلامی و روانی همه و همه بستری برای خشنونت عریان است به همین راحتی! انگار نه انگار اینجا جمهوری اسلامی است و باید با آن برخورد قاطعانه ای شود.
* عضو خبرگان رهبری: فرماندهی فضای مجازی را از دست رییس جمهور بگیرید
« آیت الله سید مصطفی موسوی اصفهانی» عضو خبرگان رهبری در این باره در گفت و گو با خبرنگار رودآور، گفت: مسئله اصلی مبارزه با سرشاخه های این گونه اتفاقات تلخ نیست، بلکه ریشه خراب است و تا ریشه درست نشود نتیجه کاملی نخواهد داشت، از این رو بارها در سخنرانی های خود گفته ام و همچنین از مقام معظم رهبری خواهش کرده ایم تا فرماندهی فضای مجازی از دست ریس جمهور بگیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,
,
,
, *خرید و فروش انواع و اقسام اسلحه در شبکه های اجتماعی, *خرید و فروش انواع و اقسام اسلحه در شبکه های اجتماعی,
,
,
,
, *فروش اسلحه به صورت مستقیم بدون بیعانه!, *فروش اسلحه به صورت مستقیم بدون بیعانه!,
,
, *تأکید رهبر انقلاب بر جلوگیری از خرید و فروش سلاح از سوی نیروی انتظامی, *تأکید رهبر انقلاب بر جلوگیری از خرید و فروش سلاح از سوی نیروی انتظامی,
,
,
, * سونامی خشونت عریان از جسمی و جنسی گرفته تا کلامی و روانی در ایسنتاگرام, * سونامی خشونت عریان از جسمی و جنسی گرفته تا کلامی و روانی در ایسنتاگرام,
,
, * عضو خبرگان رهبری: فرماندهی فضای مجازی را از دست رییس جمهور بگیرید, * عضو خبرگان رهبری: فرماندهی فضای مجازی را از دست رییس جمهور بگیرید,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه