اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر اطلاعات: انتظار ما از برخی افراد، عدم نشر توهین و دروغ‌پردازی است

وزیر اطلاعات: انتظار ما از برخی افراد، عدم نشر توهین و دروغ‌پردازی است
حجت الاسلام سیدمحمود علوی گفت: انتظار ما از برخی افراد، عدم نشر توهین و دروغ‌پردازی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات ظهر امروز (سه شنبه مورخ 10 اردیبهشت 1398 ) در جلسه شورای اداری استان زنجان، با بیان این که جامعه مولد، نیازمند برخورداری از ارزش‌های الهی و اخلاق کریمانه است که باید در جامعه حکمفرما شود، به حوادث طبیعی رخ داده در کشور اشاره کرد و گفت: صبر در برابر مصائب، اثرات در مقابل فجایع را کاهش می‌دهد و اکنون نیز باید با تأسی از روایات و آیات الهی، مردم را به خویشتن‌داری دعوت کنیم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وزیر اطلاعات با انتقاد از فضاسازی و دامن زدن به فضای روانی در شبکه مجازی، گفت: انتظار ما عدم انعکاس و نشر توهین و دروغ‌پردازی است.

,

علوی با اشاره به برخی شایعه‌پراکنی‌ها و دروغ‌پردازی‌ها و لگدکوب کردن ارزش‌های جامعه در فضای مجازی، افزود: رعایت اخلاقیات و پایبندی به ارزش‌ها و تحکیم وحدت آحاد جامعه، انتظار مسئولان است. 

,

وزیر اطلاعات گفت: نهایت آرزوی دولت، پویایی و پیشرفت کشور در سایه پایبندی به احکام و ارزش‌های اسلامی است و پیش‌نیاز آن اقتصاد پویا، وحدت، همدلی و ارتقای انس و الفت در جامعه خواهد بود. 

,

وزیر اطلاعات با بیان این که در شرایطی که دشمن در صدد اختلاف‌افکنی است و برخی افراد نیز به آن دامن می‌زنند، یادآور شد: باید واقعیات را بیان کرد و ضمن بازگو کردن انتقادات، از تلاش‌های خدمتگزاران مردم در دولت و دیگر دستگاه ها نیز سخن گفت؛ چراکه فشارها ناشی از تحریم و دشمنی بدخواهان نظام است. 

,

علوی با اشاره به عملکرد دولت‌مردان در مهار تورم و گرانی در چند سال اولیه دولت، افزود: تقویت حمایت‌های مردمی از مسئولان خدمتگزار در این برهه از زمان امری ضروری است. 

,

وزیر اطلاعات در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات مدیران و سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره‌کل اطلاعات استان زنجان، مدیرکل جدید  این استان را معرفی و منصوب کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه