به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ امیرشیر توماج بعد ازظهر امروز درباره آخرین وضعیت سیلاب در این شهرستان اظهار کرد: از روزهای گذشته هشدارهای لازم به مردم درباره احتمال آبگرفتگی روستاهای حاشیه گرگانرود و سیمین شهر و گمیشتپه داده شده بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما؛,وی افزود: روانابی که از آققلا به سمت گمیشان در حرکت بود، روز گذشته به این شهرستان رسید و سبب آبگرفتگی روستاهای حاشیه گرگانرود شد.
,فرماندار گمیشان با اشاره به افزایش ارتفاع آب در برخی مناطق به 60 سانتی متر، تصریح کرد: در حال حاضر روستاهای این منطقه همچنان دچار آبگرفتگی بوده و ارتفاع آن نیز در حال افزایش است.
,توماج ضمن قدردانی از نیروهای مردمی، جهادی و مسلح بیان کرد: در حال حاضر این نیروها به همراه دستگاههای اجرایی در منطقه حضور پررنگی دارند و مشغول تخلیه سیلاب از این مناطق و همچنین ترمیم سیلبندها و دایکهای حفاظتی برای جلوگیری از ورود رواناب به داخل شهر هستند.
,وی در خاتمه خاطرنشان کرد: در حال حاضر 35 موتور پمپ در منطقه فعال است تا روانابهای موجود در روستاهای حاشیه گرگانرود را تخلیه کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه