logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

حاشیه‌های سی و دومین دوره نمایشگاه کتاب؛

چاپ محتواهای مبتذل و اروتیک در قالب کتاب/ کتاب‌هایی با محتوای جنسی که آزادانه در نمایشگاه به فروش می‌رسد!

چاپ محتواهای مبتذل و اروتیک در قالب کتاب/ کتاب‌هایی با محتوای جنسی که آزادانه در نمایشگاه به فروش می‌رسد!
این دوره از نمایشگاه تمام شد اما آنچه مشخص بوده این است که نباید به بهانه برگزاری نمایشگاهی با وسعت زیاد، نظارت بر روی آن فراموش شود و شاید بهتر باشد با خاطیان این دوره از نمایشگاه برخوردهایی صورت بگیرد تا در ادامه شاهد تخطی از چارچوب ها و قوانین کشور در این نمایشگاه نباشیم.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایشگاه کتاب رویدادی است که هر ساله برگزار می شود اما بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه امسال و تذکراتی که نسبت به برخی از کتاب ها داشتند باعث به وجود آمدن حساسیت های بیشتر بر روی برخی از کتاب ها شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رهبر انقلاب هنگام عبور از یک غرفه و دیدن جلد یک کتاب عامه پسند از یکی از ناشرهای نه چندان معروف به وزیر ارشاد اشاره کرده و خطاب به او می گویند: «اینها پای شما حساب میشه…!»

,

اما خبرها از سی و دومین دوره نمایشگاه کتاب حاکی از آن است که امسال نیز مانند سال های گذشته برخی از کتاب های مساله دار در لا به لای کتاب ها به فروش رسیده است.

,

 

,

چاپ محتواهای مبتذل و اروتیک در قالب کتاب

, چاپ محتواهای مبتذل و اروتیک در قالب کتاب, چاپ محتواهای مبتذل و اروتیک در قالب کتاب,

کتاب «و چای دغدغه عاشقانه خوبی است» که توسط نشر چشمه به چاپ رسیده و در نمایشگاه ارائه شده دارای اشعار مبتذل و اروتیک بوده به طوری که در برخی از اشعار روابط جنسی تشریح و توصیف می‌شود.

,

کتاب «من X نیستم» نوشته «مجتبی بخشنده» و«سعیده زارعی فرد» از جمله آثاری است که هم راستا با مباحث حقوق بشری به مسائل جنسی مربوط به دوجنسیتی ها پرداخته و به آن رسمیت داده است؛ این کتاب توسط انتشارات «اندیشه احسان» در نمایشگاه عرضه شده که سرشار از الفاظ مبتذل و مسائل اروتیک است.

, X,

کتاب «بی گناه» نوشته «رامش یوسف» که توسط نشر «آپامهر» در نمایشگاه عرضه می شود حاشیه های زیادی به دنبال داشت؛ بررسی این کتاب نشان می دهد که در این کتاب به توصیف و ترویج مسائل جنسی و اروتیک و همچنین روش‌های خودکشی پرداخته شده است.

, کتاب «بی گناه» نوشته «رامش یوسف» که توسط نشر «آپامهر» در نمایشگاه عرضه می شود حاشیه های زیادی به دنبال داشت؛ بررسی این کتاب نشان می دهد که در این کتاب به توصیف و ترویج مسائل جنسی و اروتیک و همچنین روش‌های خودکشی پرداخته شده است.,

یکی دیگر از بخش های حاشیه ساز در سی و دومین نمایشگاه کتاب امسال، بخش بین الملل بود؛ اگرچه ضرورت برپایی یک نمایشگاه بین الملل داشتن بخش بین المللی و استقبال از کتاب های ناشران خارجی است اما حقیقت این است که حضور ناشران خارجی باید در چارچوب سیاست ها و قوانین جمهوری اسلامی باشد.

, یکی دیگر از بخش های حاشیه ساز در سی و دومین نمایشگاه کتاب امسال، بخش بین الملل بود؛ اگرچه ضرورت برپایی یک نمایشگاه بین الملل داشتن بخش بین المللی و استقبال از کتاب های ناشران خارجی است اما حقیقت این است که حضور ناشران خارجی باید در چارچوب سیاست ها و قوانین جمهوری اسلامی باشد.,

در همین راستا برخی از کتاب های ارائه شده در این بخش حاوی تصاویر مستهجن و محتوای اروتیک بوده که کم و بیش بدون محدودیت به فروش می رسید.

, در همین راستا برخی از کتاب های ارائه شده در این بخش حاوی تصاویر مستهجن و محتوای اروتیک بوده که کم و بیش بدون محدودیت به فروش می رسید.,

عرضه آثار مبتذل و اروتیک در سالن ناشران بین الملل تا جایی پیش رفت که کتاب sims4 که توسط غرفه book city عرضه می شد، ضمن ترویج بازی های آنلاین مبتذل به ترویج سبک زندگی غربی نیز می پرداخت.

, عرضه آثار مبتذل و اروتیک در سالن ناشران بین الملل تا جایی پیش رفت که کتاب sims4 که توسط غرفه book city عرضه می شد، ضمن ترویج بازی های آنلاین مبتذل به ترویج سبک زندگی غربی نیز می پرداخت.,

اگرچه این دوره از نمایشگاه تمام شد اما آنچه مشخص بوده این است که نباید به بهانه برگزاری نمایشگاهی با وسعت زیاد، نظارت بر روی آن فراموش شود و شاید بهتر باشد با خاطیان این دوره از نمایشگاه برخوردهایی صورت بگیرد تا در ادامه شاهد تخطی از چارچوب ها و قوانین کشور در این نمایشگاه نباشیم.

,

 

,

انتهای پیام/ط

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه