logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مشاور مسائل ازدواج و خانواده در تویسرکان:

زنان مهارت مطرح کردن نیازهایشان را بیاموزند/تأمین کردن زن، به مرد شکوه و اعتبار می بخش

زنان مهارت مطرح کردن نیازهایشان را بیاموزند/تأمین کردن زن، به مرد شکوه و اعتبار می بخش
مشاور مسائل ازدواج و خانواده با بیان اینکه بسیاری از زنان مهارت مطرح کردن نیازهایشان را خوب نمی دانند، گفت: اگر زنان به شیوه درستی از تأمین کردن زندگیشان از سوی مرد، قدردانی کرده و نیازهایشان را به صورت خالص یعنی بدون هر اثر اضافی و با غلظت زیاد مطرح کنند، زندگی موفق و با نشاطی خواهند داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع، « حمید حبشی» در همایش "هسفر تا بهشت"و در بین بانوان تویسرکانی گفت: عدم مردشناسی می تواند مشکلاتی را در زندگی زناشویی به وجود بیاورد و از آنجا که عمده زنان در بیان نیازها و خواسته هایشان روحیات مرد و آن نقطه کلیدی اش را نمی شناسند، بارها اتفاق افتاده که از زندگیشان گلایه مند هستند.
وی اظهار کرد: کلید مرد چیست که به قول قدیمی ها باید با آب طلا نوشته شود و در زندگی عملیاتی کرد؟ آن چیزی نیست جزء تأمین کردن زن از سوی مرد، چرا که همین تأمین کردن زن به مرد شکوه، عزت، اعتبار و ارزش می بخشد.
مشاور مسائل ازدواج و خانواده با بیان اینکه همین تأمین شدن زن، گاهی از سوی زنان با عنوان انجام وظیفه یاد می شود که زندگی را به خطر می اندازد، افزود: مرد برای تجربه کردن شیرینی تأمین زن، ازدواج می کند و اگر این مسئله مهم در زندگی اش روی ندهد، حتی دچار افسردگی و کسالت در همسرداری می شود.
حبشی با تأکید بر اینکه تأمین زندگی زن از سوی مرد، به او ارج و عزت می دهد، تصریح کرد: نمونه های از این شکوه تأمین  کردن ها را می توان حتی در تهیه وسایل زندگی برشمرد که زن در برابر این اجابت نیازها، از مرد به صورت خاص و ویژه ای قدردانی کند، در این زمان است که این قدردانی برای مرد، بسیار انرژی بخش، آرامش دهنده، امیدآفرین و شیرین است.
وی عنوان کرد: اگر زن به خاطر تأمین نیازهایش از مرد قدردانی ویژه ای نداشته باشد و شخصیت تأمین کنندگی مرد را لگ مال کند، مرد به طور قطع از رفتن به خانه و در کنار خانواده بودن فراری می شود.
مشاور مسائل ازدواج و خانواده در ادامه با تأکید بر اینکه چگونگی طرح نیاز از سوی زن بسیار مهم است، گفت: عمده مشکلات خانواده ها به دلیل عدم بیان درست طرح نیاز از سوی زنان است که به صورت خالص نمی توانند آن را ابراز کنند.
حبشی تصریح کرد: بیان نیازها با ایرادگیری، اعتراض، فشار، اصرار، خواهش و التماس نمی تواند شرایط تأمین خواسته زن را برای مرد به طور مناسبی فراهم کند.
وی اظهار کرد: طرح نیاز خالص دو ویژگی دارد یکی آن که بدون هر اثر اضافی عنوان شود و دیگری با غلظت زیاد، چرا که ذات مرد، ماهیتی برای تأمین کنندگی دارد و حتی اگر شرایط تأمین خواسته زن را نداشته باشد خود را همیشه بدهکار زن می داند و سعی می کند تا به هر طریقی و در هر فرصتی آن خواسته و نیاز زن را برآورده سازد تا جایی که امتیاز تأخیر برآورده شدن را هم بعدها به نوعی به زن می دهد.
مشاور مسائل ازدواج و خانواده ادامه داد: اگر خواسته ای از سوی زن مطرح شود که مرد امکان و توانایی تأمین آن را ندارد به درستی انجام گیرد یعنی بیان خواسته با همان دو ویژگی بیان با غلظت و بدون هر اثر اضافی، مغایرتی به طور قطع با آموزه های دینی ندارد، بلکه زمینه ساز توجه بیشتر مرد به زن و استحکام پایه های زندگی می شود.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه