اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کلاهبرداران 37 میلیارد تومانی به دام افتادند

کلاهبرداران 37 میلیارد تومانی به دام افتادند
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری باند جاعلان حرفه‌ای خبر داد و گفت: این افراد در قالب تأسیس یک شرکت کاغذی، کلاهبرداری می کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اوایل سال ۱۳۹۸، در پی طرح شکایت معاونت حقوقی یکی از بانک‌های خصوصی مبنی بر دریافت تسهیلات بانکی توسط یک شرکت صوری، پرونده مقدماتی در این خصوص تشکیل و جهت رسیدگی در اختیار اداره سیزدهم مبارزه با جعل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در همان تحقیقات اولیه مشخص شد فرد یا افرادی با تأسیس و ثبت یک شرکت صوری و به بهانه تأسیس یک کارخانه تولیدی اقدام به دریافت بیش از ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات بانکی کرده و پس از آن این مبلغ از محل شرکت متواری شدند.

,

با بررسی اسناد و مدارک ارائه شده از سوی شرکت کاغذی به بانک، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که شرکت به نام یک خانم ثبت شده که در ادامه، با شناسایی محل سکونت این خانم بازنشسته در شمال شرق تهران مشخص شد وی هیچ اطلاعی از ثبت شرکت به نام خود ندارد.

,

کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی با بررسی شواهد و مستندات اطمینان پیدا کردند که با یک گروه حرفه‌ای از افراد جاعل و کلاهبردار روبرو هستند؛ لذا در شرایطی که کمترین اطلاعات در خصوص هویت واقعی این افراد وجود داشت اما با اقدامات ویژه پلیسی موفق به شناسایی هویت شش عضو این گروه از جاعلین و کلاهبرداران شدند.

,

همزمان با ادامه اقدامات پلیسی جهت دستگیری اعضای این گروه شش نفره جاعلین حرفه ای، رسیدگی به یک پرونده جعل و برداشت غیرمجاز از حساب یک شرکت ساختمان سازی معتبر به ارزش ۲۴ میلیارد تومان نیز به اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد که بررسی و تطابق اسناد و مدارک مجعول این پرونده با مدارک پرونده‌ی ۱۳ میلیارد تومانی، همگی حکایت از آن داشت که جاعلین حرفه ای این پرونده به شیوه ای مشابه در هر دو پرونده اقدام به جعل مدارک کرده و در پرونده اخیر (۲۴ میلیارد تومانی) نیز با جعل مدارک شناسایی و حساب بانکی متعلق به مدیرعامل شرکت اقدام به برداشت ۲۴ میلیارد تومان از حساب شرکت کردند.

,

همزمان با قطعی شدن انجام جعل و کسب مال نامشروع توسط یک گروه از جاعلین حرفه ای در هر دو پرونده، کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی با شناسایی مخفیگاه این شش نفر در منطقه قلعه حسن خان، روز پنجشنبه مورخ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ و طی چند عملیات همزمان اقدام به دستگیری تمامی آنها کردند.

, همزمان با قطعی شدن انجام جعل و کسب مال نامشروع توسط یک گروه از جاعلین حرفه ای در هر دو پرونده، کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی با شناسایی مخفیگاه این شش نفر در منطقه قلعه حسن خان، روز پنجشنبه مورخ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ و طی چند عملیات همزمان اقدام به دستگیری تمامی آنها کردند.,

سردار علیرضا لطفی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام خبر دستگیری این گروه از جاعلین حرفه ای عنوان داشت: با انتقال تمامی متهمان به پلیس آگاهی، در همان تحقیقات اولیه مشخص شد متهمان قصد داشتند تا با تبدیل مبالغ بدست آمده به دلار و یورو پول‌ها را از کشور خارج کنند اما با دستگیری تمامی اعضای گروه و کشف وجوهات تبدیل شده به ارز عملاً هیچگونه پولی از کشور خارج نشده است.

,

وی گفت: در حال حاضر، تحقیقات تکمیلی جهت شناسایی حساب بانکی مجعول متعلق به متهمان و همچنین شناسایی دیگر جرائم ارتکابی آن‌ها در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته و رسیدگی به پرونده متهمین در مراحل مقدماتی قرار دارد.

,
منبع: فارس
, منبع: فارس]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه