اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم در دانشگاه زنجان:

برگزاری برنامه‌های بدون مصوبه و حرمت‌شکن پذیرفتنی نیست/ پیگیر قانون شکنی‌ها در دانشگاه زنجان هستیم

برگزاری برنامه‌های بدون مصوبه و حرمت‌شکن پذیرفتنی نیست/ پیگیر قانون شکنی‌ها در دانشگاه زنجان هستیم
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظه رهبری در دانشگاه زنجان با اشاره به اتفاقات این روزهای دانشگاه زنجان گفت: پیگیر قانون شکنی‌ها در دانشگاه زنجان هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام علی قره داغی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به مصوبات شورای فرهنگی دانشگاه زنجان اظهار کرد: آن چیزی که در شورای مطرح مطرح شد این بود که آقایان عنوان کردند که قصد برگزاری یک جشن در خوابگاه خواهران و یک جشن نیز در خوابگاه برادران را دارند که با بحث‌هایی که در این خصوص انجام شد و مصوبه از این قرار شد هفته بعد جشنی در خوابگاه برادران برگزار شود و برای خوابگاه دختران مصوبه‌ای در خصوص  جشن همراه با موسیقی نداریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی با بیان اینکه اتفاق روی داده خوابگاه دختران در دو روز پیش هیچ گونه مصوبه‌ای از شورای فرهنگی نداشت، ابراز کرد: جشنی که در شورای فرهنگی به مناسبت هفته خوابگاه‌ها مصوب شد، البته بحثهایی نیز مطرح شد که به خاطر ماه مبارک رمضان حتی این جشن هفته آینده نیز برگزار نشود اما در پایان مجوز برای برگزاری جشن همراه با موسیقی در خوابگاه برادران صادر شد.

,

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظه رهبری در دانشگاه زنجان با اشاره به اینکه ما نیز دو شب پیش باخبر شدیم که برنامه را تغییر دادند، عنوان کرد: آن برنامه‌ای که مجوز شورای فرهنگی دانشگاه را نداشته باشد، غیرقانونی است. هفته پیش هم یک برنامه بدون مصوبه در دانشگاه زنجان برگزار شد.

,

وی با بیان اینکه این اتفاقات قانون شکنی و قانون گریزی است، خاطرنشان کرد: امیدواریم جلوی این سهل انگاریها گرفته شود، بنده پیگیر این موضوع هستم که چرا برنامه‌ای بدون مصوبه برگزار می شود.

,

قره‌داغی با اشاره به اینکه مصوبه برگزاری جشن خوابگاه برای هفته بعد بود نه دو روز گذشته ادامه داد: موسیقی که برای خوابگاه برادران مصوب شده بود، موسیقی ضعیف بود و برای خوابگاه دختران هیچ نوع موسیقی مصوب نشده است.

,

وی با بیان اینکه موسیقی پخش شده و همچنین حرکات انجام شده در دو شب گذشته پذیرفتی نیست و از نظر ما ، گفت: پیگیر این قانون شکنی در دانشگاه زنجان هستیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه