logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیر جهاد کشاورزی کاشمر خبر داد

آغاز برداشت زیره سبز از سطح 500 هکتار مزارع کاشمر/ پیش‌بینی برداشت 225 تن زیره در کاشمر

آغاز برداشت زیره سبز از سطح 500 هکتار مزارع کاشمر/ پیش‌بینی برداشت 225 تن زیره در کاشمر
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر از آغاز برداشت زیره سبز از سطح 500 هکتار از مزارع بخش مرکزی کاشمر خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود 225 تن زیره سبز از سطح مزارع شهرستان برداشت و درآمدی بالغ‌بر 112.5 میلیارد ریال نصیب بهره‌برداران منطقه گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید ابوالقاسم موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار یار خراسانی اظهار داشت: با توجه به وضعیت مطلوب نزولات جوی در سال زراعی جاری و توصیه‌های انجام‌شده توسط کارشناسان اداره آموزش و ترویج و اداره بهبود تولیدات گیاهی مدیریت و در راستای توسعه کشت گیاهان کم آب طلب در منطقه، کشت زیره سبز بعد از 18 سال برای اولین بار در سطحی بالغ‌بر 500 هکتار از مزارع شهرستان توسط کشاورزان منطقه به عمل آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

وی با بیان اینکه از این میزان 450 هکتار به‌صورت دیم و 50 هکتار به‌صورت آبی کشت شده است، خاطرنشان کرد: توقع اندک زیره سبز و سازگاری آن در برابر شرایط نامساعد محیطی و خشک‌سالی و همچنین توجیه اقتصادی بالای آن باعث شده این گیاه در بسیاری از اراضی شهرستان به‌عنوان یک گیاه راهبردی و اقتصادی موردتوجه قرار گیرد.

,

مدیر جهاد کشاورزی کاشمر همچنین در ادامه تصریح کرد: با کشت و کار زیره در مناطقی که با محدودیت آب مواجه‌اند، می‌توان در راستای افزایش بهره‌وری آب و توسعه پایدار بخش کشاورزی گام مؤثری برداشت.

,

وی با اشاره به بهره‌گیری کشاورزان از توان فنی کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در مبارزه صحیح با بیماری‌ها و کنترل مناسب علف‌های هرز و حصول عملکرد 400 تا 500 کیلوگرمی محصول در هکتار اذعان کرد: پیش‌بینی می‌شود 225 تن زیره سبز از سطح مزارع شهرستان برداشت و درآمدی بالغ‌بر 112.5 میلیارد ریال نصیب بهره‌برداران منطقه گردد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه