logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

استفاده از ظرفیتهای بومی در اجرای برنامه‌های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی

استفاده از ظرفیتهای بومی در اجرای برنامه‌های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی
شهردار قدس، با اشاره به ظرفیت های شهرستان در زمینه های مختلف فرهنگی و هنری بر استفاده از این ظرفیت ها در اجرای برنامه های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قدس تأکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قدس خبر، مسعود مختاری، شهردار قدس صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از 300 نفر مربی در حوزه های مختلف فرهنگی و هنری خانه فرهنگ های سطح شهر مشغول به فعالیت هستند، اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های بومی شهرستان در زمینه های فرهنگی و هنری یکی از راهبردهای اصلی در به کارگیری نیروی انسانی و اجرای برنامه های فرهنگی در سطح شهرستان می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قدس خبر, قدس خبر,

وی افزود: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی متولی و عهده دار برنامه های اجرا شده در حوزه فرهنگی و ورزشی است و همواره به این سازمان تأکید می کنیم که از ظرفیت های بومی، هنرمندان و استعدادهای شهرستان در این زمینه ها استفاده نمایند.

,

شهردار قدس بیان داشت: انسجام و ارتقای سطح کیفیت برنامه های فرهنگی و اجتماعی در حضور و مشارکت حداکثری شهروندان در این برنامه ها مؤثر است و موفقیت هرچه بیشتر این فعالیت ها منوط به استفاده از پتانسیل های شهرستان می باشد که در همین راستا انجمن های مختلف هنری اعم از موسیقی، تئاتر، نمایش و غیره می توانند با استفاده از فعالیت های صنفی سهم قابل توجهی در این برنامه ها داشته باشند.

,

مختاری تصریح کرد: هدف بهره گیری از ظرفیت های بومی شهر، استفاده بهینه از توانمندی و استعدادهای شهرستانی و همچنین کاهش هزینه ها برای آنها و ایجاد اشتغال و ارزش افزوده برای شهروندان می باشد که لازمه آن حضور و مشارکت شهروندان و گروه های هنری در برنامه های اجرایی است.

,

انتهای پیام/*

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه