اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پس از سفر وزیر جهاد کشاورزی به اصفهان :

آبی به اصفهان نمی دهید حداقل نان دهید/ سفر وزیر کشاورزی به اصفهان نتیجه ای به همراه نداشت

آبی به اصفهان نمی دهید حداقل نان دهید/ سفر وزیر کشاورزی به اصفهان نتیجه ای به همراه نداشت
هرچقدر می گذرد احساس اینکه اصفهان دیگر اصفهان سابق نمی شود نه تنها در مدیران بلکه در دل مردم بیشتر قوت می گیرد سفرهای پیا پی پایتخت نشینان هم برای اصفهان آب به همراه نداشت و حتی نتیجه سفر وزیر جهاد کشاورزی که یک روز را با کشاورزان گذراند به گفته نماینده مجلس تنها به مشورت و ارائه راهکار به کشاورزان سپری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، وقتی وزیر نیرو با فریاد در مجلس عنوان می کند اصفهان این قدرآب را برای چه می خواهد چیزی به ذهن نمی رسد مگر اینکه مهر برخورداری به ناحق و برای همیشه بر پیشانی اصفهان خورده و به این زودی پاک نمی شود تا آب زاینده رود بازهم جاری شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , صاحب نیوز,

*سفر وزیر جهاد کشاورزی به اصفهان هیچ نتیجه ای نداشت

, *سفر وزیر جهاد کشاورزی به اصفهان هیچ نتیجه ای نداشت,

نماینده مردم شاهین شهر،میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز و در رابطه با سفر اخیر وزیر جهاد کشاورزی به اصفهان با ابراز تاسف از اینکه این سفر هیچ نتیجه مثبتی برای اصفهان نداشت و تنها در حد مشورت و راهکار دادن به کشاورزان باقی ماند افزود: نتیجه بازدید وزیر جهاد کشاورزی اظهار تاسف از وضعیت پیش آمده برای کشاورزان بود و این در حالیست که انتظار می رفت در این سفر نسبت به مسئله زاینده رود و خشکی آن موضع روشن و مشخصی داشته باشند اما این اتفاق نیفتاد.
حاجی دلیگانی با اشاره به این موضوع که تنها به بیان نکات کلی در این سفر اکتفا شد در حالی که انتظار می رفت پاسخ های عملیاتی به کشاورزان داده شود خاطر نشان کرد: حتی در جلسه ای که با نمایندگان کشاورزان و دامپروران گرففته شد تصمیم خاصی اتخاذ نشد و این جای تاسف و تعجب دارد.
به گفته وی، متاسفانه مردم و کشاورزان هنوز هم نگران معیشت خود بدون زاینده رود هستند چرا که جواب قانع کننده ای به آنها داده نشد انتظار می رود اگر قرار نیست به اصفهان آبی تعلق بگیرد حداقل نان کشاورزان اصفهانی تامین شود.
وی اظهار داشت: کشاورزان اصفهان این سالها در بدترین شرایط روزگار گذرانده اند اما به نظر می رسد خبری از تصمیم هایی که نوید دهنده آینده ای روشن برای زاینده رود و اصفهان باشد وجود ندارد.

,
,
,
,

*وزیر نیرو حس نمی کند در اصفهان خشکی بیداد می کند

, *وزیر نیرو حس نمی کند در اصفهان خشکی بیداد می کند,

وی در پاسخ به اینکه وضعیت فعلی اصفهان ناشی از کمبود آب است و یا اصفهان ستیزی یاد آور شد: شخص وزیر نیرو با اصفهان مشکلی ندارد اما این اصفهان ستیزی در وزارت نیرو کاملا مشهود است.
وی در این رابطه با ذکر مثالی از سخنان وزیر نیرو در زمان حضورش در صحن علنی مجلس توضیح داد: چیت چیان هنگام توضیح در مورد علت خشکی اصفهان با صدای بلند در مجلس فریاد می زد که از تمام دنیا به اصفهان آب آورده ایم ولی مشخص نیست اصفهان این همه آب را برای چه می خواهد؟
حاجی ادامه داد: جای تاسف است که وزیر نیرو حس نمی کند که کمبود آب در اصفهان بیداد می کند و به راحتی می گوید اصفهان برای چه آب می خواهد و بررسی همه این مسائل نشان می دهد که چیت چیان دچار یک دوگانگی شده است.

,
,
,

*حفر تونل برای انتقال آب سمیرم به کرمان توجیهی ندارد

, *حفر تونل برای انتقال آب سمیرم به کرمان توجیهی ندارد,

این نماینده مجلس اضافه کرد: اخیرا با ابلاغ حفر تونل ۶۰ متری برای انتقال ۲۵۰میلیون متر مکعب آب از سمیرم اصفهان به کرمان عدم توجه مدیران کلان به بحران اصفهان کاملا مشخص شد چرا که این مسئله ابلاغ ناگهانی در حالی انجام شد که وزیر نیرو تونل بهشت آباد که مطالعات ۱۲ ساله داشت را کاملا رد کرد با این بهانه که طرح بهشت آباد توجیه اقتصادی و فنی ندارد و به همین خاطر وزارت خانه مخالف اجرای این تونل است اما کسی به این مسئله فکر نمی کند که حفر تونل برای انتقال آب از سمیرم به کرمان منطقی نیست.
وی در پایان خاطر نشان کرد: سفرهای اخیر و سخنان و تصمیم های مدیران کلان کشوری نشان می دهد آینده خوشی برای اصفهان با این همه مشکل قابل تصور نیست چرا که برای همیشه به ناحق مهر برخورداری بر پیشانی اصفهان خورده است.

,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه