به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صبح زاگرس؛ ایستگاه سلامت قرار است که هفته ای یک روز بر پا شود و از پزشکان مجرب دعوت خواهد شد که مخاطبان می توانند سوالات خود را در بخش های مختلف پزشکی در ذیل همان خبر به صورت کامنت درج کنند تا در روز مشخص شده از پزشک مورد نظر پرسیده شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,این پایگاه خبری در جهت پیشبرد اهداف رسانه ای و به منظور بالا بردن کیفیت اطلاع رسانی و پاسخ گویی به سوالات رایج مردم در بخش های مختلف از جمله بخش های پزشکی اقدام به راه اندازی ایستگاه سلامت کرده است.
,پایگاه خبری صبح زاگرس که همواره در جهت بیان مشکلات مردم گام بر داشته است این بار نیز به دنبال دادن آگاهی های پزشکی و درمانی به مخاطبان است.
,در همین ارتباط ایستگاه سلامت فردا با حضور دکتر کیان دهرابپور برگزار می شود و شما مخاطبان عزیز می توانید سوالات خود را در خصوص بیماری های قلبی، عروقی از جمله فشار خون، چربی خون، قند خون و موارد مشابه با قرار دادن سوالات خود به صورت کامنت ذیل همین خبر درج کرده، تا پزشک مورد نظر پاسخگوی شما باشد.
, در همین ارتباط ایستگاه سلامت فردا با حضور دکتر کیان دهرابپور برگزار می شود و شما مخاطبان عزیز می توانید سوالات خود را در خصوص بیماری های قلبی، عروقی از جمله فشار خون، چربی خون، قند خون و موارد مشابه با قرار دادن سوالات خود به صورت کامنت ذیل همین خبر درج کرده، تا پزشک مورد نظر پاسخگوی شما باشد., در همین ارتباط ایستگاه سلامت فردا با حضور دکتر کیان دهرابپور برگزار می شود و شما مخاطبان عزیز می توانید سوالات خود را در خصوص بیماری های قلبی، عروقی از جمله فشار خون، چربی خون، قند خون و موارد مشابه با قرار دادن سوالات خود به صورت کامنت ذیل همین خبر درج کرده، تا پزشک مورد نظر پاسخگوی شما باشد.,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه