logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عضوکمیسیون بهداشت در گفت وگو با راه دانا عنوان کرد:

آخرین اخبار از نیترات در آب تهران/ مردم از میزان نیترات آب نگران نباشند

آخرین اخبار از نیترات در آب تهران/ مردم از میزان نیترات آب نگران نباشند
احمد آرایی نژاد عضو کمیسیون بهداشت گفت: هنوز به طور مستند به ما چیزی اعلام نشده است و تمام خبرهایی که بنده در این رابطه شنیده ام را رد می کنم؛ به هرحال ما پیگیر این موضوع هستیم تا حقایق را برای مردم روشن کنیم.
[

احمد آریایی نژاد عضو کمیسیون بهداشت  مجلس در گفتگو با خبرنگار  شبکه اطلاع رسانی  راه دانا در خصوص اخباری که این روزها مبنی بر وجود نیترات در آب تهران منتشر شد اظهار داشت: اخباری که درباره نیترات موجود در آب تهران شنیده می شود در حد حرف است و تا این لحظه به طور قطع نمی توان به این خبرها استناد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی  راه دانا,

وی گفت: هنوز به طور مستند به ما چیزی اعلام نشده است و تمام خبرهایی که بنده در این رابطه شنیده ام را رد می کنم؛به هرحال ما پیگیر این موضوع هستیم تا حقایق را برای مردم روشن کنیم.

,

 در هقته های گذشته مسئولان وزارت بهداشت دربرابر اظهارات ضد و نقیض و تردیدها درباره وجود نیترات در آب آشامیدنی تهرانی‌ها هشدار دادند و با استناد به آمارهایی که از آزمایش مستمر میزان نیترات، کلر و میکروب‌ها انجام شده بود، اعلام کردند که آب تهران سالم است و جای نگرانی وجود ندارد.

,

علی اکبر سیاری، معاون بهداشتی وزیر بهداشت پس از سخنان اخیر هاشمی، وزیر بهداشت درباره اینکه نباید با اظهار نظرهای نادرست در بین مردم نگرانی ایجاد کرد، با رجوع به نتایج آزمایشات اخیر روی کیفیت آب آشامیدنی تهران، به پایتخت نشینان اطمینان داد نگران سلامت آب آشامیدنی خود نباشند.

, علی اکبر سیاری، معاون بهداشتی وزیر بهداشت پس از سخنان اخیر هاشمی، وزیر بهداشت درباره اینکه نباید با اظهار نظرهای نادرست در بین مردم نگرانی ایجاد کرد، با رجوع به نتایج آزمایشات اخیر روی کیفیت آب آشامیدنی تهران، به پایتخت نشینان اطمینان داد نگران سلامت آب آشامیدنی خود نباشند.,

 اما با این وجود باید از مسئولان پرسید که مردم چگونه می‌توانند از میزان نیترات موجود در آب تهران آگاهی داشته باشند؛طی سال های اخیر برخی مباحث پیرامون آلودگی آب شرب پایتخت و احتمال نیتراته بودن آن مطرح شده بود که این مسئله نوعی نگرانی در بین شهروندان را ایجاد کرده بود.

,

شناسایی چاه‌های با نیترات بالا، خارج کردن چاه های آلوده از مدار، سیمانته کردن چاه ها و اقداماتی از این دست؛ مواردی بود که در یکی دو سال اخیر از سوی مقامات وزارت نیرو و آب و فاضلاب به منظور جلوگیری از نیتراته شدن آب شرب پایتخت انجام شده است.

,

به هر حال از اظهارنظرها و آمارهای ارائه شده از سوی مسئولان بر سر میزان استاندارد نیترات در آب می‌توان نتیجه گرفت که مسئولان اجازه نخواهند داد که میزان نیترات موجود در آب فراتر از استانداردها برود؛ اما اینکه کدام یک از این استانداردها، یعنی حداکثر یا حداقل هم جای سؤال دارد و به نظر می‌رسد اطلاع‌رسانی در این زمینه می‌تواند نگرانی‌های مردم در خصوص کیفیت و سلامت آب آشامیدنی تهران را برطرف کند.

,

انتهای پیام/م
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه