اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان:

ادامه مبارزه با ملخ های صحرایی با افزایش تجهیزات جدید/ ۱۴۹ هزار هکتار از مراتع استان درگیر مهمترین آفت کشاورزی

ادامه مبارزه با ملخ های صحرایی با افزایش تجهیزات جدید/ ۱۴۹ هزار هکتار از مراتع استان درگیر مهمترین آفت کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: 149 هزار و 580 هکتار از مراتع استان تاکنون علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلام حیدر زورقی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون افزود: با توجه به آخرین گزارش ارسالی از سازمان خواروبار کشاورزی(فائو) مبنی بر هجوم دسته های ملخ از آن سوی مرز و استان های دیگر به سیستان و بلوچستان مبارزه با این آفت از ۱۳اسفند ماه سال گذشته در این استان در شهرستان کنارک آغاز شد.

به گفته وی،  149 هزار و 580 هکتار از مراتع استان تاکنون علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده که از این میزان 85 هزار و 460  هکتار  پوره و 64 هزار و 320 هکتار بالدار اختصاص دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه گفت: هم اکنون مبارزه با ملخ صحرایی در سطح  29 هزار و 130 هکتار از مراتع کنارک، 25 هزار و 330 هکتار چابهار، 36 هزار و 160 هکتار ایرانشهر، 31 هزار و 750 هکتار دلگان، پنج هزار و 140 هکتار قصرقند، 13 هزار و 310 هکتار نیکشهر و فنوج 8 هزار و 760 هکتار انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه بر اساس اعلام سازمان خواروبار کشاورزی(فائو) حمله ملخ به این استان همچنان ادامه دارد از همه کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی خواست در راه دیده بانی و مبارزه با ملخ صحرایی با کارشناسان جهاد کشاورزی در شهرستان ها همکاری داشته وبه محض مشاهده این آفت مراتب را به نزدیک‌ترین مرکز جهاد کشاورزی ویا مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع رسانی کنند.

لازم به ذکر است که عبدالرحمن شهنوازی، مدیر کل مدیریت ستاد بحران استانداری استان نیز در جلسه ای با موضوع مبارزه با ملخ صحرایی از اختصاص 13 خودروی سم‌پاش به شهرستان دلگان خبر داد و گفته است افزایش تجهیزات برای جلوگیری ازخطرات بیشتر این ملخ مهاجم در جنوب استان است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه