اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل نوسازی مدارس مازندران اعلام کرد؛

جشنواره خیران مدرسه‌ساز مازندران در ایستگاه 21/ سهم‌بری از اعتبارات استانی افزایش یابد

جشنواره خیران مدرسه‌ساز مازندران در ایستگاه 21/ سهم‌بری از اعتبارات استانی افزایش یابد
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران گفت: بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز مازندران در 30 خرداد ماه در اردوگاه شهدای بادله با رویکرد مشارکت خیرین برای ایمن‌سازی مدارس برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قربان‌علی شیرزاد در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: در سال 97 و در مناسبت‌های هفته دولت، شروع سال تحصیلی، دهه فجر و پایان سال در مجموع 47 فضای آموزشی و پرورشی بالغ بر 38 میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس بیش از 10 میلیارد تومان برای 550 کلاس درس در مازندران هزینه شد که این کلاس‌ها دارای سیستم غیر استاندارد و غیر ایمن بودند.

مدیرکل  نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران تصریح کرد: نزدیک به 35 سالن نیمه کاره ورزشی در استان وجود داشت که در حال حاضر بیش از 90 درصد این سالن‌ها تکمیل شده و آماده بهره‌برداری است.

شیرزاد از سه برابر شدن بودجه عمرانی آموزش و پرورش در سال 98 خبر داد و یادآور شد: بودجه عمرانی آموزش و پرورش در سال 98 نسبت به سال گذشته با افزایش سه برابری همراه شده است؛ در سال جاری هزار میلیارد تومان در کشور برای تکمیل پروژه‌های نیمه کاره خیری اختصاص داده شد همچنین به دولت اجازه داده شد به میزان هزار میلیارد تومان اوراق اسناد خزانه اسلامی برای تکمیل پروژه‌های آموزشی، ورزشی و پرورشی منتشر کنند.

وی افزود: در زمینه اعتبار استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی درحالی که اعتبار ما در سال های گذشته به میزان 20 درصد بود اما در سال 98 این میزان به 50 درصد افزایش پیدا کرد.

مدیرکل  نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران گفت: علاوه بر موارد گفته شده برای بازسازی مدارس تخریبی و مقاوم‌سازی مدارس فاقد استحکام اعتبار جداگانه درنظر گرفته شده است.

این مسئول با بیان اینکه سهم مازندران از اعتبارات ملی مناسب است، افزود: امیدواریم با همکاری مسئولان استانی مانند افزایش اعتبار ملی این افزایش اعتبار را در سطح استان هم شاهد باشیم.

شیرزاد با اشاره به اینکه وضعیت سهم‌بری آموزش و پرورش مازندران از اعتبارات استانی مناسب نیست اظهارکرد: درحالی که متوسط سهم‌بری اعتبارات استانی حدود 9 درصد است اما این میزان در مازندران 5.4 درصد است که وعده داده شد تا این موضوع در سال جاری جبران شود.

وی خاطرنشان کرد: در مازندران هزار و 600 خیر زن، مرد و شرکت‌های حقوقی شناسایی شدند که این خیرین هم در زمینه مدرسه‌سازی و مدرسه یاری به ما کمک می‌کنند.

مدیرکل  نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران تصریح کرد: بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز مازندران در 30 خرداد ماه در اردوگاه شهدای بادله با رویکرد مشارکت خیرین برای ایمن‌سازی مدارس برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه