اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون استاندار مازندران خبر داد

فعالیت 479 سمن مجوزدار در مازندران/مرکز رصد فعالیت‌های اجتماعی راه‌اندازی شد

فعالیت 479 سمن مجوزدار در مازندران/مرکز رصد فعالیت‌های اجتماعی راه‌اندازی شد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: امروز 479 سمن مجوزدار در مازندران فعالیت می‌کنند که نیاز به رشد کمی و کیفی در این حوزه داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از بلاغ، حسین حسن‌نژاد عصر امروز در اولین همایش سازمان‌های مردم نهاد در شهرستان جویبار با بیان اینکه هیچ جامعه‌ای بزرگ‌تر از مردم نیست اظهار کرد: در تحولات دو قرن اخیر در کشورمان نقش مردم بسیار برجسته بوده، به طوری که تمام تحولات در جامعه توسط مردم رقم خورده است.

وی تصریح کرد: در هرجایی که مردم حضور داشته باشند کارهای بزرگی انجام می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با تأکید برنقش سازمان‌های مردم نهاد در پیشبرد امور گفت: همه ما با اراده و تعهدی که مردم داریم انجام وظیفه می‌کنیم که اگر مشارکت مردم سازمان یافته باشد می‌توانیم حضور آنان را به صورت مستمر و مدام در کنار خود ببینیم.

حسن‌نژاد خاطرنشان کرد: دولت‌ها مکلف هستند تا شرایطی را فراهم کنند تا مردم آنچه را که آزادانه فکر می‌کنند که به عنوان یک شهروند موفق باشند و عمل کنند، فراهم کند که یکی از این موارد سازمان‌های مردم نهاد است.

وی با اشاره به اینکه با حضور سمن‌ها هزینه‌های دولت نیز کاهش می‌یابد بیان کرد: با حضور و مشارکت سمن‌ها علاوه بر کاهش تبعات اجتماعی مسائل، کارها با کمترین هزینه انجام می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران سمن‌ها را نظام پنهان سلامت در کشور دانست و گفت: برخی از وضعیت‌های اجتماعی کشور نامطلوب است که با ابزارهای درست می‌توانیم این وضعیت را درست کنیم و به تعادل پیش ببریم که سمن‌ها می‌توانند عهده‌دار این کار باشند.

وی با تأکید بر تشکیل سمن‌های تخصصی در کشور تصریح کرد: اگر امروز پیچیدگی در روابط اجتماعی را قبول داریم باید بپذیریم که باید برای رفع این پیچیدگی‌ها سمن‌ها تخصصی شکل بگیرد و برای هر مشکل یک سمن تخصصی تشکیل می‌شود.

ایت مسئول گفت: امروز 479 سمن مجوزدار در مازندران فعالیت می‌کنند که نیاز به رشد کمی و کیفی در این حوزه داریم.

حسن‌نژاد با بیان اینکه دومین خانه تشکل‌های غیردولتی کشور در مازندران تشکیل شده اظهار کرد: اولین مرکز رصد فعالیت‌های اجتماعی در مازندران راه‌اندازی شد که این مرکز با تحلیل واقع‌بینانه از آسیب‌های اجتماعی در استان شکل گرفته است.

وی فعالیت در شکل‌گیری سمن‌ها را یک سرمایه‌گذاری دانست و افزود: سال گذشته 18 میلیارد ریال در اختیار سمن‌ها قرار داده‌ایم تا به نیابت از دولت کارها را انجام دهند.

بهترین هنر برای هر مدیری کسب رضایت از مردم است

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, بهترین هنر برای هر مدیری کسب رضایت از مردم است, بهترین هنر برای هر مدیری کسب رضایت از مردم است,

آیت‌الله محمدتقی ناعلیزاده امام‌جمعه شهرستان جویبار نیز در این همایش با بیان اینکه کارها باید به مردم سپرده شود گفت: کارها را باید به مردم واگذار کنیم زیرا مردم در بسیاری از موارد از جمله برگزاری مراسم در ایام محرم، ماه رمضان یا راهپیمایی‎‌ها به خوبی از پس کار بر می‌آیند و بهترین نحو آن را برگزار می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: بهترین هنر برای هر مدیری رضایتمندی مردم است زیرا اگر مردم راضی باشند یعنی کارها به خوبی در حال انجام است و موفقیت‌ها افزایش پیدا می‌کند در غیر این صورت با مشکلاتی مواجه خواهیم بود.

ثبت 17 سمن در جویبار

,
,
,
,
, ثبت 17 سمن در جویبار, ثبت 17 سمن در جویبار,

سیدعلی اسد فرماندار شهرستان جویبار نیز با بیان اینکه شکل‌گیری سمن‌ها برگرفته از آموزه‌های دینی اسلامی است گفت: در آموزه‌های دینی ما نیز بر مشارکت و مشورت با مردم بارها تأکید شده و اینکه بگویم که منشأ این سمن‌ها از غرب بوده اشتباه است.

وی افزود: سازمان‌های مردم نهاد باید غیرانتفاعی، عدم وابستگی به دولت، داوطلبانه و مشارکتی و غیرسیاسی باشند در زمان بروز مشکل یا نحرافی به خوبی عمل کنند.

فرماندار جویبار با اشاره اینکه 17 سمن در شهرستان جویبار به ثبت رسیده اظهار کرد: از این تعداد فقط 7 سمن آن فعال هستند که باید از لحاظ کیفی و کمی افزایش یابد.

وی گفت: بسیاری از مشکلات، انحرافات و مفاسد در جامعه با کیفی‌سازی سمن‌ها حل خواهد شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه