اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرپرست فرمانداری سیرجان:

سیرجان یک شهر فرهنگی و تاریخی است/ این شهر با وحدت توانسته سطح خود را از استان عبور دهد

سیرجان یک شهر فرهنگی و تاریخی است/ این شهر با وحدت توانسته سطح خود را از استان عبور دهد
سرپرست فرمانداری سیرجان گفت: سیرجان یک شهر فرهنگی و تاریخی است با آثار بسیار ارزشمند که با وحدت بین هنرمندان و دستگاه‌های فرهنگی توانسته خود را از سطح منطقه‌ای و استانی عبور دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از راه آرمان؛ نشست خبری حجت الاسلام و المسلمین محمود آبادی سرپرست فرمانداری ویژه سیرجان عصر گذشته پیرامون برگزاری رویداد هنرهای معاصر با محوریت دو باغ سنگی سیرجان و شاهزاده ماهان با حضور اهالی رسانه شهرستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

محمودآبادی اظهارداشت: باغ سنگی سیرجان یک باغ منحصر به‌فرد است که حضور جمعی از هنرمندان برجسته کشوری فرصت مناسبی برای معرفی آن است.

,

وی افزود: رسالت خبرنگاران در این رویداد بسیار مهم است تا به جای مطرح کردن نقاط منفی و اتفاقات نامناسب شهرستان به ارائه اخبار مفیدی از رویدادهای فرهنگی از این دست بپردازند.

,

سرپرست فرمانداری ویژه سیرجان افزود: این رویداد یک بهانه بسیار خوب برای پوشش نقاط قوت است تا به کشور نشان دهیم سیرجان یک شهر فرهنگی و تاریخی است با آثار بسیار ارزشمند که با وحدت بین هنرمندان و دستگاه‌های فرهنگی توانسته خود را از سطح منطقه‌ای و استانی عبور دهد.

,

وی خاطرنشان کرد: از تمامی رسانه‌های شهرستان می خواهم با وحدت و همدلی ما را در این رویداد همراهی کنند و نتایج مثبت این اتفاق را منعکس کنند.

,

محمود آبادی با اشاره به اینکه ایده های برگرفته از باغ سنگی در این رویداد به صورت آثار هنری تولید خواهد شد گفت: در این رویداد هنرمندان تراز اول کشوری با مفهوم باغ ، از دو باغ مذکور ایده گرفته و آن را عملیاتی می کنند که در فازهای بعدی طرح در قالب کتاب چاپ شده و به صورت نمایشگاه در معرض دید عموم قرار می‌گیرند کتابی که از این ایده ها چاپ می شود یک اثر ماندگار خواهد بود که این دو باغ را به دنیا معرفی خواهد کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه