logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم؛

بانوان در حجاب و عفاف پیرو حضرت فاطمه معصومه(س) باشند

بانوان در حجاب و عفاف پیرو حضرت فاطمه معصومه(س) باشند
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه حضرت معصومه(س) پیرو ولایت بودند، گفت: بانوان در حجاب و عفاف پیرو حضرت فاطمه معصومه(س) باشند و توجه بیشتری به کرامت ها، شخصیت ها و ارزش ها انسانی و اسلامی خود داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله محسن فقیهی در گفتگو با خبرنگار قم فردا  با اشاره به شخصیت و جایگاه کریمه اهل‌بیت(ع)، اظهار داشت: شخصیت والایی که حضرت فاطمه معصومه(س) دارند و آن چیزی که از روایات بدست می آید شخصیت والایی است که شاید بتوانیم بگوئیم ایشان تالی تلو معصوم بوده اند.


وی ادامه داد: در روایتی آمده است هر کسی قبر حضرت معصومه(س) را زیارت کند بهشت بر او واجب است، اینها حاکی از مقام بالای این بانو می باشد و وظیفه هم ما می باشد که از این زیارتگاه و بارگاه استفاده معنوی ببریم .

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اضافه کرد:  همان‌طور که در روایت ها آمده است شهر قم به واسطه حضرت معصومه(س) یک مقام ویژه ای پیدا کرده است و در روایات آمده است که  در حوادث و گرفتاری های به شهر قم پناه ببرید، شهر قم از بلایا محفوظ است.

وی افزود:این روایات حاکی از مقام بزرگ و بالای حضرت معصومه(س) می باشد و زیارت این حضرت هم بسیار توصیه شده است و دارای ارزش ویژه ای است.

آیت الله فقیهی در ادامه خاطرنشان کرد: احترام حضرت معصومه(س) و مقام شامخ ایشان در رابطه با پیروی از امامان معصوم است، پیروی از برادر و پدر و ولایت پذیری و تبعیت از آن‌ها می باشد.

وی عنوان داشت: عمده ارزش انسان به آن عقیده و عمل هر فردی می باشد؛ این شخصیت بزرگوار به دلیل تبعیت از ولایت و مقام امامت این مقام و جایگاه را پیدا کردند ؛ ایشان حاضر شدند مشکلات و سختی ها را تحمل کنند تا از مقام ولایت تبعیت کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ابراز داشت: هر انسانی که دارای عقیده صحیحی باشد و عمل او هم با آن عقیده باشد به مقامات بزرگی خواهد رسید.

وی عنوان داشت: تمام خانم ها و بانوانی که این حرکت را انجام بدهند و عقیده درستی برای خود داشته باشند و به آن عمل کنند پیرو فاطمه معصومه(س) خواهند بود.

آیت الله فقیهی تاکید کرد: بانوان در این دهه کرامت که به مناسبت ولادت خانم فاطمه معصومه(س) منعقدشده است توجه بیشتری به کرامت ها، شخصیت ها و ارزش ها انسانی و اسلامی خود داشته باشند و بدانند که دارای ارزش ویژه ای هستند و مسئله حجاب و عفاف و حیا را خیلی در بین خود و خانواده گسترش دهند تا پیرو حضرت فاطمه معصومه(س) باشند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا , قم فردا , قم فردا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه