logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون وزیر راه و شهرسازی:

هزینه‌های رفع مشکل زباله در مازندران هنوز به نتیجه نرسید

هزینه‌های رفع مشکل زباله در مازندران هنوز به نتیجه نرسید
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: چند سال است در برنامه‌های مختلف برای جمع‌آوری پسماند، نصب زباله‌سوز و دفن زباله شکل بهداشتی برای جلوگیری از تبعات منفی به محیط زیست این استان هزینه‌های شده است اما هنوز به نتیجه نرسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمد پژمان صبح امروز در بازدید از مسجد جامع ساری اظهار کرد: شنیده بودیم مسجد جامع ساری تخریب شده و آسیب سنگینی به این مسجد و مرکز تجمعات فرهنگی و مذهبی وارد شده ولی شاهد همت خوبی هم در بحث طراحی و بازسازی مسجد هستیم.

وی افزود: در حال حاضر اقدامات برای احیای مسجد جامع ساری به موقعیت خوبی رسیده اما برای تکمیل آن حتما باید همت جدی صورت گیرد که هر چه سریع‌‎تر به‌عنوان پاتوق معنوی و مذهبی به بهره‌برداری برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیشرفت فیزیکی 90 درصدی بازسازی مسجد جامع ساری، تصریح کرد: کارهای ساختمانی به مراحل پایانی رسیده است اما موضوع اصلی بحث تاسیسات مکانیکی از جمله سرمایشی و گرمایشی مکان است که نیازمند هزینه‌هایی برای خرید و نصب دستگاه‌ها است تا به‌صورت درست مدیریت شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری کشور بیان کرد: در وزارت راه و شهرسازی نیز براساس وعده‌‌های داده شده به تعهدات خود عمل می‌کنیم.

پژمان در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار کرد: با توجه به حضور بسیار زیاد گردشگری در مازندران به‌عنوان استان گردشگرپذیر، دولت در بحث زیرساخت‌های این استان و همچنین رفع مشکلات اهتمام جدی دارد.

وی ادامه داد: در بحث دوبانده و چهاربانده کردن محورهای استان سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام شده به‌عنوان نمونه برای آزادراه تهران ـ شمال مبالغی که هزینه می‌شود کل هزینه‌های چند استان را شامل می‌شود که بهره‌برداری از آن جذب مسافران را بالا می‌برد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: گرچه بخشی از درآمد اقتصاد مازندران بر مدار گردشگری است اما مشکلاتی در بحث پسماند وجود دارد که آثار منفی به همراه دارد و مسئولان استانی باید در این زمینه تدبیر کنند.

پژمان گفت: چند سال است در برنامه‌های مختلف برای جمع‌آوری پسماند، نصب زباله‌سوز و دفن زباله شکل بهداشتی برای جلوگیری از تبعات منفی به محیط زیست این استان هزینه‌های شده است اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه