اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

چرا سعید معروف به ایران نیامد؟

چرا سعید معروف به ایران نیامد؟
سرپرست تیم ملی والیبال ایران در مورد دلیل بازنگشتن سعید معروف و سعید رضایی با تیم ملی به ایران، صحبت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیم ملی والیبال ایران شب گذشته در سه گروه و با سه پرواز در حالی وارد تهران شد که نفراتی چون سعید معروف (کاپیتان تیم ملی) و سعید رضایی (مربی تیم ملی) به همراه سایر نفرات از آمریکا به ایران نیامدند و قرار است چند روز بعد به ایران باز گردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
امیر خوش‌خبر، سرپرست تیم ملی والیبال ایران در مورد دلیل بازنگشتن معروف و رضایی گفت: موضوع خاصی وجود ندارد و تنها برای گذراندن تعطیلات خود چند روزی دیرتر به ایران باز می‌گردند. همه این بازیکنان ۷ - ۸ روز مرخصی دارند و می‌توانند در اختیاز خود باشند.
,
 
,
او در پاسخ به این سوال که اردوهای تیم ملی از چند روز دیگر آغاز می‌شود و آیا این نفرات از شروع اردوها با تیم ملی هستند؟ توضیح داد: دقیقاً تمرینات ما از ۶ روز دیگر آغاز می‌شود و همه نفرات با آغاز اردوها کنار تیم ملی خواهند بود.
,
 
,
خوش‌خبر درباره عملکرد تیم ملی والیبال نیز اظهار کرد: همه بازیکنان ما تمام توان خود را در این مسابقات به کار گرفتند و نتایج خوبی هم به دست آمد که بازخورد خوبی هم در میان مردم داشت، درست است که روی سکو نرفتیم اما عملکرد خوبی را از ملی‌پوشان شاهد بودیم، تنها ناراحتی این است که خستگی به جان ملی‌پوشان باقی ماند و نتوانستیم در جمع چهار تیم نهایی حاضر شویم.
,
 
,
او هم‌چنین در پاسخ به این سوال که آیا دلیل نتیجه نگرفتن تیم ملی والیبال ایران در مرحله نهایی لیگ ملت‌ها را می‌توان خستگی بازیکنان دانست؟ گفت: این‌طور که می‌گویند نیست. در مرحله نهایی ۶ تیمی که حضور پیدا می‌کنند با همه توان می‌آیند، نقاط قوت و ضعف خود را برطرف می‌کنند چون جای اشتباه وجود ندارد و گاهاً تیم‌ها با یک باخت حذف می‌شوند. ما در این مرحله متاسفانه مقابل لهستان خوب بازی نکردیم، اما همان‌طور که دیدید مقابل برزیل بهترین عملکرد را داشتیم. البته لهستان برزیل را در این مرحله دوبار شکست داد که نشان می‌دهد این تیم یکی از قدرت‌های لیگ ملت‌ها بود.
,
 
,
خوش‌خبر درباره آخرین مصاحبه کولاکوویچ که گفته بود در فرودگاه شیکاگو مشکلی پیش نیامد، تصریح کرد: این صحبت کولاکوویچ درست است. زمانی که آن‌ها وارد آمریکا شدند به راحتی از فرودگاه خارج شده بودند و این مشکل برای پرواز ما پیش آمد. ناراحتی او از این بود که یک سایت لهستانی مصاحبه سال گذشته او را به اشتباه منتشر کرده بود و او تنها این موضوع را تکذیب کرد.
,
 
,
منبع: ایسنا
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه