اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

از ابتدای سال آبی تاکنون

ورود 1447 میلیون متر مکعب آب به سدهای سیستان و بلوچستان/ سد پیشین سرریز شد

ورود 1447 میلیون متر مکعب آب به سدهای سیستان و بلوچستان/ سد پیشین سرریز شد
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای سیستان و بلوچستان ضمن ارائه گزارشی از میزان ورودی آب به سدهای استان در سال آبی اخیر، از ورود 21/83 میلیون متر مکعب آب به این مخازن طی بارش های اخیر سامانه آب و هوایی مونسون خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اتابک جعفری در گفت وگو با عصرهامون، گفت: میزان آب ورودی به سد پیشین از ابتدای سال آبی تاکنون 176/85 میلیون متر مکعب بوده که 9/43 میلیون متر مکعب آن طی بارندگی های مونسون وارد، و سد ساعاتی قبل سرریز شد.

وی با اشاره به اینکه این سد در پی خشکسالی و کاهش شدید بارندگی ها چندسالی خشک شده بود، افزود: ظرفیت سد پیشین 175 میلیون متر مکعب و هدف از احداث آن جمع آوری آب باران های فصلی، جلوگیری از روان شدن سیلاب ها و کمک به احیاء زمین های کشاورزی منطقه باهوکلات دشتیاری بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان ادامه داد: سد شی کلک شهرستان چابهار نیز با حجم 108 میلیون متر مکعب، از ابتدای سال آبی تاکنون 15/64 میلیون متر مکعب ورودی داشته و بارندگی های اخیر تغییری در حجم آب ذخیره شده در آن ایجاد نکرده است.

جعفری همچنین از ورود 12/87 میلیون متر مکعب آب به سد ماشکید علیا در سال آبی جاری خبر داد و اظهار کرد: در همین مدت زمان، 24/28 میلیون متر مکعب به ظرفیت 27/3 میلیون متر مکعبی سد خیرآباد شهرستان نیکشهر نیز وارد شده است.

وی تصریح کرد: علاوه بر این، بارش های حادث شده طی سال آبی جاری منجر به ذخیره سازی 107/66 میلیون متر مکعب آب در سد 207 میلیون متر مکعبی زیردان شد که 3/47 میلیون متر مکعب آن مربوط به بارندگی های اخیر در حوزه آبریز این سد بوده است.

جعفری مجموع ورودی سدهای استان از ابتدای سال آبی تا کنون را 1447/76 میلیون متر مکعب عنوان و تصریح کرد: مقدار آب ذخیره شده از محل بارندگی های اخیر نیز 21/83 میلیون متر مکعب بوده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه