اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گامی برای آزادی یک هموطن

گامی برای آزادی یک هموطن
کمپین دفاع از حقوق ایرانیان در خارج از کشور ، بمنظور حمایت از این هموطن و جلوگیری از تضیع بیشتر حقوق فردی و ملی ایشان بواسطه اغراض سیاسی ، ابتدا از ریاست جمهور و سپس از وزیر محترم خارجه تقاضا دارد در خصوص آزادی وی اقدام عاجل مبذول دارند ، بهمین منظور تلاش داریم مجوزهایی جهت گردهمایی و جمع آوری امضا. و ارسال به کمیساریای عالی حقوق بشر در سازمان ملل متحد دریافت نماییم .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛بیش از ۹ ماه از دستگیری و بازداشت دکتر مسعود سلیمانی ، دانشمند ایرانی در امریکا می گذرد . وی یکی از محققین برجسته در حوزه سلول‌های بنیادی کشورمان می باشند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
تولید علم و دانش توسط فرد و یا هر کشوری شاید جنبه شخصی و یا ملی یک کشور باشد ولی بهره برداری و استفاده آن در نهایت جهانی خواهد بود ، ممانعت از تحقیق و محبوس یه محقق به بهانه تحریم ناشی از کدام تفکر انسانی می تواند باشد ؟ 
,
 
,
کمپین دفاع از حقوق ایرانیان در خارج از کشور ، بمنظور حمایت از این هموطن و جلوگیری از تضیع بیشتر حقوق فردی و ملی ایشان بواسطه اغراض سیاسی ، ابتدا از ریاست جمهور و سپس از وزیر محترم خارجه تقاضا دارد در خصوص آزادی وی اقدام عاجل مبذول دارند ، بهمین منظور تلاش داریم مجوزهایی جهت گردهمایی و جمع آوری امضا. و ارسال به کمیساریای عالی حقوق بشر در سازمان ملل متحد دریافت نماییم  .
,
شایان ذکر است بواسطه عدم ارتباط مستقیم دیپلماتیک و وجود اصطکاک سیاسی با امریکا حافظ منافع کشورمان پاکستان در این حوزه می باشد که عکس العمل قابل توجهی از آنها رخ نداده باشد با اقدامی ملی ، دور از هرگونه تفکر و غرض سیاسی از این دانشمند ایرانی و هموطن خود دفاع و آزادی وی را موجب گردیم .
,
 
,
اقتدار نشانه دارد 
,
 
,
کمپین دفاع از حقوق ایرانیان در خارج از کشور 
,
یوسف پیرزاده
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه