اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده انزلی:

برخی افراد فاسد در دستگاه های اجرایی وجود دارند/ این افراد با قاچاقچیان کالا همکاری می کنند

برخی افراد فاسد در دستگاه های اجرایی وجود دارند/ این افراد با قاچاقچیان کالا همکاری می کنند
نماینده انزلی با اشاره به اینکه برخی افراد فاسد در دستگاه های اجرایی وجود دارند، گفت: این افراد با قاچاقچیان کالا همکاری می کنند و برخورد لازم با آنها نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن خسته بند در گفت و گو با خبرنگار 8دی در بحث قاچاق، اظهار کرد: مسئولان ذیربط در فضای مجازی تذکرات و هشدار های لازم را در بحث خرید و فروش کالاهای قاچاق داده اند و بسیاری از افراد مال باخته شدند و نتوانستند پولشان را پس بگیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حسن خسته بند در گفت و گو با خبرنگار , 8دی, در بحث قاچاق، اظهار کرد: مسئولان ذیربط در فضای مجازی تذکرات و هشدار های لازم را در بحث خرید و فروش کالاهای قاچاق داده اند و بسیاری از افراد مال باخته شدند و نتوانستند پولشان را پس بگیرند.,

وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق به فرهنگ سازی نیز نیاز دارد، گفت: تا زمانی که متولیان فرهنگسازی این خطرات رابرای مردم تبیین نکنند و شفاف ابعاد آن را بیان کنند و سایت های درست و قانونی فروش کالا را به مردم معرفی کنند این مسائل وجود دارد.

,

نماینده مردم انزلی در مجلس با اشاره به اینکه اکثر کشور های دنیا در این رابطه فرهنگسازی کرده اند، تصریح کرد: فرهنگسازی در کشور خطرات خرید و فروش کالاهای قاچاق در فضای مجازی را به حداقل می رساند تا افراد فریب این شیوه ها را نخورند و روش های جدید فرهنگسازی امنیت مالی مردم را به همراه دارد.

,

خسته بند افزود: وزیران ارتباطات و اقتصادی و دستگاه قضا در برخورد با قاچاق کالا باید هماهنگی لازم را داشته باشند تا بتوانند اطلاعاتشان را به روز کنند و در حوزه فضای مجازی این تعامل باشد و کالاهای قاچاق را رصد کنند و روند ورود و توزیع کالاها در داخل را زیر نظر داشته باشند.

,

وی گفت: فرهنگسازی لازم راباید این دستگاه ها برای تجار انجام دهند تا بدانند روند ورود کالا توسط این دستگاه ها رصد می شود تا دست به تخلف نزنند و جلوی ورود این دست کالاها گرفته شود.

,

نماینده انزلی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخی افراد فاسد در دستگاه های اجرایی وجود دارند، اضافه کرد: این افراد با قاچاقچیان کالا همکاری می کنند و برخورد لازم با آنها نمی شود.

,

خسته بند با بیان اینکه باید تکنولوژی را در این بحث به روز کنیم، اظهار کرد: باید از تجربیات کشور های موفق در بحث قاچاق کالا استفاده کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه